Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Lær at lave dine egne roser

Lær at lave dine egne roser - et tilbud fra Afdeling Nordjylland.

Info

Hvornår 
10. august 2019
13:00 - 17:00
Pris 
0 kr.
Medlemspris 
0 kr.
Afdeling/kreds 
Nibe
Aalborg
Brønderslev
Dybvad-Dronninglund
Hals
Hammer Bakker
Hjortdal-Fjerritslev
Hjørring
Jammerbugt
Løkkenvrå
Midthimmerland
Sindal og omegn
Sæby
Åbybro
Frederikshavn

Afdeling Nordjylland vil med hjælp fra Holms Planteskole, Østervrå, udplante grundstammer i foråret 2019 til okulering i august 2019. 

Tidl. planteskoleejer Bent Møller fra Byrsted, der sammen med sin kone Bente har lavet roser i det meste af sit liv, vil komme og undervise deltagerne i, hvorledes man okulerer roser og fortælle om det videre pasningsforløb.

Så har man lyst til at lære at lave roser, evt. opformere "bedstemors gamle, velduftende roser", så er der mulighed for det denne dag.

Bliver det regnvejr d. 10. august 2019 (der kan ikke okuleres i regnvejr) flyttes arrangementet til den følgende lørdag d. 17. august 2019.

Afdelingen kan tilbyde 20 personer at deltage og det bliver efter princippet: Først til mølle (Der oprettes en venteliste).

Tilmelding kan kun foretages på mail: vest@email.dk og der skal opgives tlf. nr. og mailadresse, som i tilfælde af dårligt vejr vil blive anvendt.

Husk at medbringe rosenkviste og gerne en okuleringskniv, hvis du har en.

Adresse 
Holms Planteskole
Fjeldgårdsvej 25
9750 Østervrå
Kontaktperson 
Allan Vest
61593806
Antal deltagere 
20
Tilmeld dig her

Få masser af inspiration

I magasinet HAVEN kan du læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign - og sjove "gør det selv" projekter. HAVEN udkommer 10 gange om året.