Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Lars Lund "Kom videre med dit drivhus"

"Kom videre med dit drivhus" foredrag med havejournalist Lars Lund.

Info

Hvornår 
26. april 2022
19:00 - 22:00
Pris 
140 kr
Medlemspris 
75 kr
Afdeling/kreds 
Morsø

Det er dig der bestemmer, hvordan du vil bruge dit drivhus. Det er Lars Lunds indstilling, når det handler om, hvad du skal dyrke, og om du overhovedet skal dyrke andet end til dig selv i drivhuset.

Foredraget ”Kom videre med dit drivhus” skal vække din lyst til at bruge drivhuset på forskellig vis. Det byder på flotte inspirationsbilleder, tips til indretning, byggeri, andre måder at dyrke på, vanding og tips til stormsikring af dit drivhus, samt meget mere. Du får mulighed for at købe bogen ”Kom videre med dit drivhus” til en helt ekstraordinært billig pris. 

Lars Lund er havejournalist og ejer af kommunikationsvirksomheden Grøn Kommunikation og Haveselskabets drivhuskonsulent. Han har i næsten 40 år, hver uge året rundt skrevet for 650.000 læsere på Fyn og i hele Jylland, herunder Nordjyske og deres lokalaviser, samt for danske og udenlandske magasiner. Hans blok drivhusklubben.dk med 100.000 medlemmer har medlemmer i hele Skandinavien samt i Tyskland, hvor blokken kommer i oversat udgave. Herudover har han en YouTube kanal med foreløbig 90 film med tips til drivhus og have.

Han er forfatter til 3 drivhusbøger, udgivet på forlaget Gyldendal, hvoraf den sidste, ”Kom videre med dit drivhus”, danner baggrund for foredraget.

Prisen er incl. kaffe og brød.

Adresse 
"Støberisalen" Holgersgade 7, 2 sal
7900 Nykøbing Mors
Kontaktperson 
Kirsten Kibsgård
30662138
Tilmeldingsfrist 
22. april 2022