Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Nemmere have?

Nemmere have? – tips for erfarne og uerfarne haveejere. Foredrag med havearkitekt Laila Sølager.

Info

Hvornår 
25. januar 2023
19:00 - 21:30
Pris 
85 kr.
Medlemspris 
60 kr.
Afdeling/kreds 
Haderslev

Nemmere have? – tips for erfarne og uerfarne haveejere.
Foredrag med havearkitekt Laila Sølager, onsdag d. 25.januar 2023 kl. 19 på Månen, Kulturhuset Bispen, Bispebroen 3, 6100 Haderslev.

”Der er ingen grund til at fortvivle, når havesæsonen begynder, selv om haven kan se uoverskuelig ud. Det gælder uanset, om man har meget tid, men færre kræfter – eller mindre tid og mange kræfter.
Glæden ved haven hænger nøje sammen med oplevelsen af at kunne mestre sin have. Derfor er følelsen af, at have styr på haven vigtig for at bevare lysten til at arbejde i den. Det gælder både for den erfarne og den uerfarne haveejer. Derfor kan også travle og yngre havemennesker have udbytte af de tanker, der ligger bag det at indrette haven, så den er seniorvenlig, men stadig frodig og sanselig.”

Ordene er Laila Sølagers i sit skriftlige oplæg til foredraget i Haderslev. Fra tidligere besøg kender vi Laila Sølager som en meget vidende og god formidler. Så der er al mulig grund til at forvente et både udbytterigt og optimistisk foredrag.

Sammen med foredraget vil vi etablere frøformidling/-udveksling mellem deltagerne. Det vil ske helt uformelt, hvor man som ”giver” kan lægge frø frem til glæde for andre – og hvor man som ”modtager” kan hjembringe af det fremlagte uden forpligtelser. Dog selvsagt i rimeligt omfang og til eget brug.

Pak gerne jeres frø i portioner, det vil lette formidlingen meget. Éngangs-thefiltre vil være en prisoverkommelig og god mulighed.

Prisen for at deltage ved foredraget er 60 kr. for medlemmer af haveselskabet og 85 kr. for ikke-medlemmer. Kaffe og kage er inkluderet i prisen.

Adresse 
Bispebroen 3
Månen, Kulturhus Bispen
6100 Haderslev
Kontaktperson 
Poul Pedersen
21646084

Tilmelding ikke nødvendig