Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Økologi og grøntsager - EKSTRA

Jes leverer nyhøstede grøntsager og frugt, de dyrker mere end 30 forskellige grøntsager, samt salater og mikrogrønt.

Info

Hvornår 
03. juni 2019
19:00 - 21:00
Pris 
-
Medlemspris 
50 kr incl kaffe
Afdeling/kreds 
Esbjerg

Jes og familien dyrker grøntsager bag diget med NATIONALPARK VADEHAVET som nabo. Alle planter bliver dyrket på en marskgård fra 1688 med tanke på lokal og bæredygtig fødevareproduktion.

Den lille virksomhed leverer nyhøstede grøntsager og frugt, der kommer direkte fra jorden til kunden 2 gange i ugen, primært til lokale restauranter hele året rundt.

De dyrker mere end 30 forskellige grøntsager fordelt på: radiser, rødbeder, majroe, glaskål, gulerødder, spinat, sennepskål, turnips, 9 forskellige salattyper, 8 forskellige typer mikrogrønt, tomater, squash, basilikum, dild, persille, salvie, grønkål, pak choi, bladbeder, agurk og hvidløg.

Deres filosofi er, at det giver en sundhedsmæssig fordel, fordi næringsstofferne ikke er blevet nedbrudt i samme omfang, som når råvarerne bliver emballeret og opbevaret i længere tid. ”Derfor er vi meget tro imod vores ide om at skabe en bæredygtig og lokal afsætning af grøntsagerne” siger Jes.

Han vil komme med et oplæg om økologi og hans måde at dyrke på, der giver mulighed for at høste på alle tider af året. Efterfølgende kan vi se den interessante have.

Der er et begrænset deltagerantal 15 personer,  efter først til mølle - princippet.

Adresse 
Vesterbyvej 7A
St. Darum
6740 Bramming
Kontaktperson 
Anitha
50871787
Tilmeldingsfrist 
1. juni 2019
Antal deltagere 
15
Tilmeld dig her