Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

På Jagt efter Kejsertræet

Skønne blomsterende trær. på Jagt efter Kejsertræet. Guidede havevandring i Karrebæk Arboret!

Info

Hvornår 
25. maj 2019
13:00 - 16:30
Pris 
70.-
Medlemspris 
20.-
Afdeling/kreds 
Fuglebjerg

Sidste år åbnede Bjarne Vibo sin have for   under titlen, Når kejser træet blomster.     Kejser træet snød os, så I år har vi valgt at rykke datoen. For at vi kan få endnu en   chance for at se det skønne træ blomstre og for at de der ikke var plads til sidst kan når det i år.

Vibo’s have går også under navnet Karrebæk Arboret. Her findes Sjællands største samling af unikke træer. Bjarne Vibo vil fortælle, med sin store passion, om træerne og deres blomster.

Mange -også havefolk- tænker meget i blomster, men dog ikke så meget på at alle træer blomster, ikke blot Kejser træet, frugttræer og magnolia, som de fleste kender som blomstrende. At f.eks. de forskellige lønne m.fl. træer også har skønne blomster er nok ret ukendt for nogle. Det vil vi bl. a.  prøve at råde bod på ved denne Guidede havevandring i den store have.

Haven på de 3 ha. er rigtig mange forskellige vedplanter – d. v. s. træer og buske. Af havens mange unikke specialiteter er fem netop optaget i Dansk Træregister som særlig store eller ret bemærkelsesværdige. Her iblandt det store smukke kejsertræ. Listen kan ses her http://www.dendron.dk/dtr/soeg/

Der vil være kaffe og et stk. kage til alle deltager.

 

 

Adresse 
Brøndagervej 19
Karrebæk
4736  Karrebæksminde
Kontaktperson 
Gitte Lindgren
26336373
Tilmeldingsfrist 
22. maj 2019
Antal deltagere 
25
Tilmeld dig her