fbpx Peter Wibroes have | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Peter Wibroes have

Den unikke og fantastiske have Exillion Kreeret af Peter Wibroe

Info

Hvornår 
16. september 2020
17:00 - 18:30
Pris 
200
Medlemspris 
150
Afdeling/kreds 
København

Peter Wibroes have, som han selv kalder Exillion, fordi han ved årtusindeskiftet gik i exil og helligede sig haven. Peter Wibroe er dansk reklames store mand. Siden starten af 1970´erne har den karismatiske kreatør leveret en strøm af prisvindende reklamer, men siden han forlod reklameverden, har han mest koncentreret sig om at skabe den "skønneste have nord for Alperne" med klassisk havekunst og arkitektur

Peter Wibroe viser os rundt i hans franske eksotiske og meget anderledes have, med formklippede buksbom der knejser i hans barokke have. Haven rummer både snoede stier, naturlige bede samt symmetri, rene linjer, italiensk renæssance- og fransk barokstil med fontainer, bassiner, formklippede buksbom, stenvaser og statuer.

Det sidste skud på hans æstetiske mission – havens tredje afdeling, den orientalske, blev anlagt, da han fik mulighed for at indlemme endnu en nabogrund i sit Exillion. Her har han opført endnu en bygning, hvis arkitektur er inspireret af de islamiske havers Iwan, et stort rum med en åben bue mod havens midte og buegange rundt om haven.

Besøget slutter med en forfriskning. Her bliver der også mulighed for at tale med kreatøren og måske få gode haveråd og - inspiration med hjem.

Adresse 
Søllerødvej 65
2840 Holte
Kontaktperson 
Jette Andreassen
26 79 60 98
Tilmeldingsfrist 
13. september 2020
Antal deltagere 
50