Gå til hovedindhold
Arrangement - Plante- og havemarkeder

Plantefestival Alstedgaard

Plantefestival 2020 i Alstedgaardhaven. Hold øje med hjemmesiden!

Info

Hvornår 
06. maj 2020
17:00 - 20:00
Pris 
30
Medlemspris 
20
Afdeling/kreds 
Sydvestsjælland

Haveselskabet Sydvestsjællands afdeling og Kirsten Amstrup arrangerer igen Plantefestival i Alstedgaard haven.  

Igen i år vil gårdspladsen bugne af et stort udvalg af stauder, sommerblomster, potteplanter, buske, træer m.m. og der er haverelaterede ting, stande med keramik, glas, honning, Aloe Vera m. v..  

Plantefolk fra nær og fjern mødes ved den årlige Plantefestival og hvert år kommer der nye folk og planter til. Det betyder at du på Plantefestivalen kan finde helt specielle ting til din have – ting du ikke finder andre steder.

Der er også en kaffebar med 4 raske kvinder og de serverer de dejligste hjemmebagte kager. De vil også i løbet af de tre timer køre rundt på gårdspladsen og tilbyde stadeholderne kaffe, kage.

Man kan gå sig en tur i  Alstedgaardhaven, en kæmpestor stor landbohave som Kirsten har indretet på sin egen helt specielle fason og lade dig inspirere.

Har du har overskud af planter eller andet til haven og har lyst til at komme og sælge, er du meget velkommen til at komme.

En stand koster 50,- kr. går til annonceringen og betales til Alstedgaardhavens ejer Kirsten Amstrup. Tilmelding behøves ikke, gårdspladsen/stadeplads åbner kl. 16, og der er salg fra kl. 17 .    Info: www.alstedgaardhaven.dk

Parkering er gratis

 

Adresse 
Alstedvej 52
Alstedgaardhaven
4173 Fjenneslev
Kontaktperson 
Kirsten Amstrup
41601801

Tilmelding ikke nødvendig