Gå til hovedindhold
Arrangement - Plante- og havemarkeder

Plantemarked

Haveselskabet, Aarhus af holder sit store forårsplantemarked i Botanisk Have.

Info

Hvornår 
15. maj 2022
10:00 - 14:00
Pris 
0
Medlemspris 
0
Afdeling/kreds 
Aarhus

Vi afholder igen vores store plantemarked, men under helt nye "forhold"

Plantehandler der ønsker udstille deres planter skal senest 7 dage før afholdelse af markedet henvende sig på mail til aarhus@haveselskabet.dk med oplysning om emailadresse og tlf. nr.  Se information på vores hjemmeside https://haveselskabet.dk/aarhus 

Haveselskabet, Aarhus afvikler igen sin store forårsplantemarkedsdag i Botanisk Have.

Dette arrangement fortæller havefolket og andre planteelskere, at nu er det endeligt forår igen. Foråret er ikke blot kommet til Aarhus og Østjylland, men til hele landet, for her kommer have- og planteentusiaster fra mange egne af landet.

De kommer, drevet af lysten og spændingen ved at lede efter planter som normalt ikke er til at finde i planteskolernes salgsbede.

Årsagen er, at disse planter er fremelsket af specialister og nørder som har gjort det til deres speciale at fremavle netop denne type planter.

Så her er virkelig muligheder for at gøre et fund, der vil være spændende at bringe hjem til ens egen have og eventuelle plantesamling. På plantemarkedet vil der også være mulighed for at købe andre haverelaterede ting.

Markedet er traditionelt godt besøgt.

Har man som havemenneske planter i overskud, så sæt dem i potter, så de tager sig pænt ud, og tag dem med til plantemarkedsdagen. Så skulle der være en mulighed for at sælge eller bytte dig til noget som måske har lige din interesse.

Er du ikke til planter, men mere til en havesnak om aktuelle emner, er der også mulighed for dette, da Haveselskabet, Aarhus har en stand på pladsen, hvor der foruden en snak vil være mulighed for at købe havebøger og andre haverelateret ting fra Haveselskabet.

Desuden vil der kunne købes lodder i vores tombola, hvor der er chance for at vinde flotte planter.

På pladsen vil der være mulighed for køb af kaffe og kage.

Alle er velkommen, både med og uden planter.

Det skal dog henstilles til publikum, at der ikke medbringes syge planter til pladsen.

Der må IKKE parkeres på Peter Holms Vej. Al parkering skal sted på den runde poppelplads midt i haven, hvis der er optaget, er man henvist til at finde parkeringsmuligheder udenfor Botanisk Haves område.

Aarhus kommune har indført betalingsparkering i hele Aarhus C, dette gælder også for Poppelpladsen. Poppelpladsen ligger i gul zone

GUL ZONE - TAKST

De 2 første timer: 0 kr. pr. time

Efter de 2 timer
Søndag:             8:00 – 18:00 / 5 kr. pr. time

VIGTIGT: Man får kun de 2 første timer til 0 kr. ved at starte parkering af køretøjet i digital app eller i p-automat. Læs mere på: www.aarhus.dk/2timer

Vi kan stærkt anbefale at man bruger en parkeringsapp, idet man så undgår eventuel kø ved P-automaten.

Adresse 
Peter Holms Vej
Indkørsel fra Langelandsgade
8000 Aarhus C
Kontaktperson 
Hans Hviid
31522939

Tilmelding ikke nødvendig