Gå til hovedindhold
Arrangement - Plante- og havemarkeder

Plantemarked 5. maj 2018

Kom til årets store plantemarked på Gimsinghoved i Struer, hvor plantefolk fra nær og fjern mødes.

Info

Hvornår 
5. maj 20189:00 til 13:00
Pris 
0 kr.
Medlemspris 
0 kr.
Afdeling/kreds 
Struer

Igen i år indbyder Struer Havekreds til årets store plantemarked på Gimsinghoved.

Det er et af de allerstørste og bedste plantemarkeder i Jylland og formentlig i hele landet og i år er det 26. gang det afholdes.

Her mødes plantefolk fra nær og fjern for at udveksle planter, og måske få en sjældenhed med hjem til samlingen i haven. Her udveksler man erfaringer og får en god ”havesnak” med andre, der har samme lyst og interesse for planter. Og interessen for plantemarkeder er stigende. De mange TV udsendelser med havestof, samt artikler i aviser og ugeblade har bidraget til en stærkt øget haveinteresse. En fremtidsforsker har i pressen netop givet udtryk for, at haveinteressen, og det at dyrke sine egne planter, fremover vil være den helt store trend. Og mange har ønsker om specielle planter i haven. Dem kan man finde på Plantemarkedet på Gimsinghoved.

Flere og flere planteproducenter er med – både amatører og professionelle. Det betyder, at de der kommer og ”kigger på”, har endnu større udvalg at vælge imellem. 

Chancen for at gøre en god handel har nok aldrig været større.

Specialplanteskoler kommer med de sidste nyheder til haven, og ud over planter, vil der være stande med øvrige effekter til haven. Planteklubber er repræsenteret med tilbud og brochuremateriale og Dansk Primula Klub afholder deres årsmøde for medlemmer på Gimsinghoved denne dag.

Sidste år var der mere end 3000 besøgende, som nød en herlig formiddag på Gimsinghoved.

Havearkitekt Lilly Ravn fra Havearkitektgruppen, vil være på markedet, med gode råd til gæsterne.

Gimsinghoveds Cafe er åben, og der serveres kaffe og rundstykker hele formiddagen, og sidst på formiddagen er den store grill klar, hvor der serveres Frankfurter med brød.
 

Adresse 
Gimsinghoved 1
7600 Struer
Kontaktperson 
Henning Pedersen
29288515

Tilmelding ikke nødvendig

Bliv medlem af Haveselskabet

For kun 345 kr. får du 5 numre af Danmarks bedste havemagasin HAVEN, gratis rådgivning og mange andre medlemsfordele.