Gå til hovedindhold
Arrangement - Plante- og havemarkeder

Plantemarked i Brønderslev den 13. august kl. 9-12

Kom til plantemarked hos Haveselskabet og find spændende og sjældne planter. Her kan du få gode råd og en god snak.

Info

Hvornår 
13. august 2022
09:00 - 12:00
Pris 
0
Medlemspris 
0
Afdeling/kreds 
Nordjylland

Læg vejen omkring Haveselskabets plantemarked, lørdag den 13. august i Rhododendronparken, Nørregade 45 i Brønderslev, hvis du er på jagt efter nye, spændende planter til din have. Du kan være heldig at redde dig et levende klenodie fra en plantesamlers have og endda til en billig pris.

 

- På Haveselskabets plantemarkeder finder du ofte specielle ting, som du ikke lige finder i et almindeligt havecenter. Det kan være dagliljer eller floks i specielle farver eller sjældne arter af f.eks. alpine planter til stenbedet, fortæller Allan Vest, der er formand for Haveselskabets afdeling i Nordjylland.

 

Ikke kun for havenørder

Du behøver ikke at være havenørd for at få noget ud af at gå til plantemarked. Her er noget for enhver smag. Du finder mange blomstrende stauder og det er et helt andet udbud af planter end på plantemarkedet i maj, hvor det traditionelt er udplantningsplanter, potter med sommerblomster og krydderurter.

 

En plante for en 20'er og opefter

Der er penge at spare ved at købe planter på Haveselskabets plantemarkeder.

 

- Prisen for en plante er meget rimelig på vores plantemarkeder. Mange planter sælges for en 20'er, og det er noget billigere end i havecentrene, fortæller Allan Vest.

 

Specialiteter og sjældenheder kan godt være dyrere, men du sparer typisk omkring en tredjedel af prisen ved at købe planterne på et af Haveselskabets plantemarkeder.

 

Tid til gode råd og hyggelig havesnak

Ved plantemarkederne er du sikker på at møde planteglade havemennesker. Det er faktisk noget af det vigtigste ved arrangementet, mener Allan Vest.

 

- Det er altid meget hyggeligt at være til Haveselskabets plantemarkeder. Folk tager sig tid til en god plantesnak, og du kan få gode råd om, hvordan du selv kan drive planter frem, eller hvordan du bruger planterne i din have, fortæller Allan Vest.

Der er mulighed for at stille en stand op fra kl. 7.00 men salget begynder først kl. 9.00. Alle er velkomne og en stand koster 100,-

Adresse 
Hedelund
Nørregade 41
9700 Brønderslev
Kontaktperson 
Allan Vest
61593806
Tilmeldingsfrist 
13. august 2022