fbpx Plantemarked på Flakkebjerg Aflyst! | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Plante- og havemarkeder

Plantemarked på Flakkebjerg Aflyst!

Det årlige store forårs marked på Forskningscentret

Info

Hvornår 
20. maj 2020
18:00 - 21:00
Pris 
30
Medlemspris 
20
Afdeling/kreds 
Sydvestsjælland

Forskningscenter Flakkebjerg er delvist lukket ned p.g.a. Corona-krisen. I forbindelse med plantearkedet får vi bl.a. behov for at kunne benytte toiletfaciliteter mv. Det ser vi ikke nogen mulighed for at kunne gøre på forsvarlig vis. Vi beklager meget og håber at se jer til næste år på Flakkebjerg. Vi håber iøvrigt at kunne gennemføre plantemarkedet på Trelleborg d. 22 august.

Igen i år byder Haveselskabet velkommen til det årlige forårs-plantemarked på Forskningscenter Flakkebjerg.

Har du overskud af planter du ikke fik plads til i haven, eller er du på jagt efter specielle planter, er Forskningscentret stedet. Her finder du nemlig planter, der ikke normalt kan opdrives i de gængse plantebutikker.

Foråret er plantetid både når det gælder planter til drivhuset, terrasser og krukker, samt havens bede. Krydderurter, sommerblomster, grønsagsplanter, løg, stauder, træer og buske, er blot noget af sortimentet på dette marked.

Plantemarkedet er også stedet hvor folk mødes for at få en snak om haven, planterne og det derude. Du kan møde helt nye haveejere og folk der har erhvervet sig en livslang erfaring med det at dyrke planter.

Markedet åbner kl. 18:00 for folk der gerne vil erhverve sig planter, men ønsker du en stadeplads er der adgang fra kl. 17:00.  Det er ikke nødvendigt at reservere plads – man møder bare op med sin bil evt. med sin trailer og stiller op måske med direkte salg fra bagagerummet. En stadeplads koster 50- kr

Adresse 
Forsøgsvej 1
Forskningscenter Flakkebjerg
4200 Slagelse
Kontaktperson 
Magnus Gammelgaard
22283347

Tilmelding ikke nødvendig