Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Podekursus

Podekursus med Boi Jensen. Kaffe og kage

Info

Hvornår 
14. februar 2022
19:00 - 21:30
Pris 
250
Medlemspris 
200
Afdeling/kreds 
Hammer Bakker

Podekursus med Boi Jensen, De gamle sorter, Holstebro.

 Så er der igen podekursus ”Nordenfjords” i Hammer Bakker Kreds, vi skal pode frugttræer - materialer til 2 stk. er med i kursusprisen kr. 250,- medlemmer af Haveselskabet får det til kr. 200,- og vi skal have kaffe med hjemmebag i pausen. Vi får lidt teori, derefter prøvesnitning i pilekviste, der skal bindes sammen, for at finde ud af teknikkerne og lave både præcise snit og gode sammenbindinger, så vi får de nye træer til at blive til nye frugttræer.
Efter kaffen laver vi de rigtige træer, som tages med hjem til udplantning. Hav eventuelt lidt sand, jord eller plantejord stående frostfrit, så træerne kan mærke jorden, når du kommer hjem, dette mest af hensyn til frostvejr på denne årstid. Ofte er der nogle der bestiller podematerialer til afhentning på dette kursus. Det bestilles direkte hos podemesteren hvis det er mere end til 5 -10 podninger.

 

Vis mail

www.de-gamle-sorter.dk

Kurset gennemføres kun hvis der er flere end 20 deltagere.

Der bliver forudbetaling på dette kursus og kontonummer 5317 0251 309 skal bruges. Tilmelding senest 10 dage før afholdelse af kurset. Der sendes en mail til tilmeldte om kursets gennemførelse og herefter indbetales kursusbeløbet.

For at sikre både os selv og alle deltagerne mod Covid-19 smitte, beder vi om at deltagerne er fuldstændig fri for symptomer på dagen – og at alle er vaccinerede – og ved indgangen viser coronapas der bekræfter det.

 

 

Adresse 
Kuskgårdsvej 3
Sognegården
9381 Sulsted
Kontaktperson 
Tilmeldingsfrist 
4. februar 2022
Antal deltagere 
30
Tilmeld dig her