Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Podekursus - UDSOLGT

Lær at pode dine egne frugttræer - DER ER UDSOLGT OG FLERE PÅ VENTELISTE

Info

Hvornår 
01. marts 2022
18:30 - 21:30
Pris 
225
Medlemspris 
175
Afdeling/kreds 
Roskilde-Køge

Haveselskabet har truffet aftale med Podemesteren Boi Jensen fra frugtræplanteskolen "De gamle sorter" om en undervisningsaften, hvor du helt fra bunden kan lære at pode frugttræer.

Tilsvarende kursus foregår i Københavns afdeling og Sydvestsjællands afdeling, henholdsvis den  2.  og 3 marts. Se under arrangementer

Der er nu noget særligt ved selv at kunne pode sine egne frugttræer og du er meget velkommen til at medbringe podekviste fra et udvalgt træ, måske et du husker fra barndommen og vil bevare ud i fremtiden.

Ud over den grundlæggende teori vil du for mulighed for at øve dig i praksis. I første omgang øver vi os på pilekviste, men når vi føler os dygtige nok, vil vi kaste os over de rigtige grundstammer og podekviste.

Boi Jensen medbringer alt hvad du behøver af knive, podevoks, sakse mv. og ligeledes et bredt udvalg af æblesorter, især de lidt ældre af slagsen. Der vil være mulighed for at fremstille to frugttræer, som du kan tage med hjem og plante i din have. På kurset er der mulighed for at købe alle mulige remedier til podning herunder grundstammer.

Skal du bruge grundstammer i større antal, vil det være en god ide at kontakte Boi i forvejen.

Inkluderet i prisen er kaffe og kage i pausen.

Tilmeld dig og betaling her

 

 

Adresse 
Vilvorde - Roskilde Teknisk Skole
Køgevej 131
4000 Roskilde
Kontaktperson 
Lene Dedenroth
+4520552868
Tilmeldingsfrist 
24. februar 2022
Antal deltagere 
30