Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Rosenbeskæringskursus

Haveselskabets Aarhuskreds arrangerer sammen med Botanisk Haves Venner et kursus i rosenbeskæring

Info

Hvornår 
10. april 2021
10:00 - 14:00
Pris 
50
Medlemspris 
30
Afdeling/kreds 
Aarhus

Haveselskabet Aarhuskredsen er sammen med foreningen Botanisk Haves venner arrangør af dette kursus hvor du kan lære hvordan du skal beskære dine roser. Beskæring af roser sker bedst i april måned, når risikoen for alvorlig frost er overstået, men inden knopperne for alvor begynder at bryde.

Medbring selv kaffe/the

Botanisk Haves venner

En gruppe frivillige reddede i 2011 en del af Botanisk Have fra at forsvinde. De skabte en forening, der holder bedene i fællesskab. Der er blandt andet bede med lægeplanter og krydderurter.

Da Aarhus Kommune i 2012 ville nedlægge rosenhaven, temahaverne, surbundsbed og staudehaven af sparehensyn, gik 300 borgere i gang med at redde haven. I dag har foreningen Botanisk Haves Venner en brugeraftale med kommunen. De holder bedene mellem væksthusene og Langelandsgade fri for ukrudt og vedligeholder temahaverne. Herudover holder de surbundsbedet og er med til at arbejde i alpinbedene sammen med Aarhus Universitet. Lugerne mødes mindst en gang om ugen, hvor de luger, sår og planter. Samtidig har de et dejligt socialt fællesskab.

Mødested: Botanisk Haves Venners klubhus ved Rosenbedene

Deltagergebyret bedes indbetalt på MobilePay 751225 eller over netbank på Aarhuskredsens konto: 5394 0243351 da vi helst ikke vil modtage kontanter. 

I tilfælde af af aflysning vil hele beløbet blive refunderet

 

 

Adresse 
Peter Holms Vej
8000 Aarhus
Kontaktperson 
Hans Hviid
31522939
Tilmeldingsfrist 
7. april 2021
Tilmeld dig her