Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

"Sådan skaber du rum i haven" - LUKKET FOR TILMELDING

Med udgangspunkt i sin bog, fortæller Dorthe om, hvorfor man bør have rum i sin have og hvad det kan tilføre af magi.

Info

Hvornår 
06. oktober 2021
19:00 - 20:30
Pris 
80
Medlemspris 
40
Afdeling/kreds 
Roskilde-Køge

En have uden rum svarer til en bolig uden vægge, og ligesom i boligen, placerer vi ikke alle funktioner i samme rum.  

"Når jeg tegner haver for folk, er et af de ønsker, der med garanti er på listen hver gang, et ønske om at få skabt hyggelige rum i haven. Rum til spisning, afslapning, meditation, rum til sport (og til børnenes trampolin!) rum til at gemme sig i, til at geare ned og lade op i. Rum til grøntsager, til kompostbeholderen, og til yndlingsblomsterne. Ønskerne er mange og listerne lange, men de fleste finder det vanskeligt at komme i gang, fordi der er utallige ting at tage stilling til, når havedrømmen skal omdannes til drømmehaven", siger Dorthe.

Dorthe Kvist vil derfor

  • gennemgå forskellige haver, som hun har tegnet, der viser, hvordan man kan skabe rum i både små og store haver, og til mange forskellige behov.  
  • give dig inspiration til hvilke funktioner du kan rykke ud i havens rum, og hvilke teknikker, måder og værktøjer du kan bruge, hvordan du vælger din havestil og gør brug af indre vægge, ydre vægge, fokuspunkter og meget andet. 
  • give dig fif til, hvilken rækkefølge det er smartest at gøre det i, og hvordan du til sidst tilsætter dit helt personlige præg, der vil fuldende din have præcist så lækker og eventyrlig, som du har brug for – og tid til.  

Alt sammen krydret med smukke billeder fra haver, som Dorthe Kvist selv har tegnet, men også fra haver som hun har besøgt i både indland og udland. 

Dette foredrag henvender sig til dig, der er træt af din store upersonlige græsplæne uden hyggelige kroge og overraskende momenter. Og til dig som ønsker, at havens indretning skal afspejle din bolig – med personligt indrettede haverum og masser af sjæl.  
 

OBS OBS: Venligst indbetal til Mobilepay nr 495131, samtidig med tilmelding på siden her. 

Adresse 
Solrød Aktivitetscenter
Solrød Center 85
2680 Solrød
Kontaktperson 
Maj Britt Madsen
Tilmeldingsfrist 
30. september 2021
Antal deltagere 
100