Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Små haver- store muligheder. ARRANGEMENTET ER FULDTEGNET !

Her står det i de små havers tegn, med udgangspunkt i den STORE BOG OM SMÅ HAVER.

Info

Hvornår 
30. januar 2020
19:00 - 21:00
Pris 
150 kr
Medlemspris 
130 kr
Afdeling/kreds 
København

Nina Ewald fortæller om alle de glæder og udfordringer, man får, når man har en lille have. Størrelsen behøver ikke være en begrænsning – tværtimod rummer selv få kvadratmeter store muligheder. Du får masser af ideer og praktiske råd, og jeg fortæller om alle de elementer, du kan jonglere med for skabe et sted, som passer præcis til dig og din familie. Med både billeder fra bogen og masser af andre, der ikke har været vist før. 

I første del af foredraget får du masser af tips, ideer og praktiske råd. Med god planlægning er det utroligt, hvad der kan blive plads til på få kvadratmeter. Hvad enten du ønsker dig romantik og frodighed – minimalisme – ‘vild natur’ og rigt dyreliv – plads til børn og afslapning – køkkenhave eller drivhus etc. –

Efter en pause kommer du med på besøg i en række meget forskellige små haver, der alle er sprængfyldte med inspiration, heraf flere, som ikke er med i bogen. Her er både vilde, frodige og minimalistiske haver. 

 Tilmeld dig på hjemmesiden og betal på MobilePay 15541

Adresse 
Skandrups Alle´7
Annexgården, Hareskovby
3500 Værløse
Kontaktperson 
Bente Jørgensen
20553234
Tilmeldingsfrist 
23. januar 2020
Antal deltagere 
38
Tilmeld dig her

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.