Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Søndagstur til bl.a. Sjørup

Søndagstur med frokost til Tvis Mølle Naturlaboratorium og en smuk have i Sjørup.

Info

Hvornår 
02. juni 2019
11:00 - 16:00
Pris 
150 kr.
Medlemspris 
75 kr.
Afdeling/kreds 
Måbjerg

Den 2. juni skal vi på en herlig og inspirerende søndagstur til det nye Tvis Mølle Naturlaboratorium og en vidunderlig have på Vestre Skivevej 115 i Sjørup.

Vi mødes ved Tvis Mølle og lægger ud med "frokost i det grønne".

Herefter kører vi til Kirsten Frandsen og Finn Pedersen i Sjørup.

Det er en stor og meget spændende landbohave, der præges af nogle enkelte store, gamle træer, der er med til at give en let skygge i dele af haven. Oprindeligt ligger haven på sandjord, men mange års brug af flis har gjort jorden super lækker.

Vi ser mange lækre krukker med forskellige hostaer. Der er ca. 420 forskellige hostaer i haven, hvoraf en stor del er indkøbt på haveture i Holland.

Først ser vi en skøn gårdsplads med de skønneste krukker. Herefter når vi ind til en lille forårshave med masser af løgplanter.

Haven præges af mange surbundsbede med rhododendron, azaleer og hostaer. Der forandres hele tiden i bedene og nye kommer til. Efterhånden har den 25 år gamle have nået en anseelig størrelse. Og mange specielle træer og buske har gennem årene fundet vej til haven.

Der er mulighed for at købe planter i haven samt nogle vidunderlige krukker.

Vi slutter af med kaffe i haven. Du skal selv medbringe kaffen, så sørger Måbjerg Kreds for frokost med drikkevarer og brød til kaffen.

Ønsker du kørelejlighed så kontakt Anne Marie Saugaard på tlf. 30 28 64 45.

Adresse 
Tvis Møllevej 15
Tvis Mølle Naturlaboratorium
7500 Holstebro
Kontaktperson 
Anne Marie Saaugaard
30286445
Tilmeldingsfrist 
28. maj 2019
Tilmeld dig her

Få masser af inspiration

I magasinet HAVEN kan du læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign - og sjove "gør det selv" projekter. HAVEN udkommer 10 gange om året.