Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Succes i drivhuset.

Temaaften for havefolket. "Succes i drivhuset."

Info

Hvornår 
24. oktober 2019
19:00 - 22:00
Pris 
140 kr.
Medlemspris 
100 kr.
Afdeling/kreds 
Thisted
Morsø
Thy

”Succes i drivhuset”.

Dyrkning, indretning, afslapning.

 med  Bente Mortensen, GreenProjekt.

Drivhuset er i dag mere end bare et hus i glas, hvor man dyrker lidt spiselige planter. 
Det moderne væksthus er blevet en integreret del af havens øvrige liv, hvor man ikke bare kan opleve fantastiske planteglæder, men også skabe sig en oase, hvor man kan dase og slappe af.

Med et drivhus bliver det muligt at forlænge sæsonen. Her kan du opleve den store glæde og helt særlige smag, når krydderurter og grøntsager høstes, blomster plukkes og krukker med middelhavsplanter giver strejf af mere varme og sydlige himmelstrøg. Her uddeles faglige input, der gerne skulle sikre dig en succes i drivhuset. Undervejs vil der blive givet tips og idéer til indretning og brug af drivhuset samt indsigt i hvilke fantastiske muligheder du har for at dyrke forskellige grøntsager, frugter, blomster og krydderurter i drivhuset. Skal du dyrke i krukker eller jord, og hvordan skal de plejes for at få det bedste resultat? Det er nogle af de spørgsmål, som du også får svar på.

GreenProject ejes af Bente Mortensen, der siden 1990´erne har arbejdet med miljø og bæredygtig udvikling samt dyrkning af haver og pleje af grønne arealer. 

Bente Mortensener er uddannet hortonom og Master of Environmental Management. 

 

Adresse 
Silstrupparken 2
Ved Stranden 2
7700 Thisted
Kontaktperson 
Per Rysbjerg
29873796
Tilmeldingsfrist 
18. oktober 2019
Tilmeld dig her