Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Succes i drivhuset - OBS AFLYST !

AFLYST!! Hortonom Bente Mortensen vil finurligt og humoristisk fortælle om, hvordan man kan få succes i drivhuset.

Info

Hvornår 
18. marts 2020
19:00 - 21:30
Pris 
80 kr.
Medlemspris 
50 kr.
Afdeling/kreds 
Lolland-Falster

OBS - I betragtning af den alvorlige udvikling landet er i, grundet risiko for smitte med Corona virussen, har Hovedbestyrelsen i Haveselskabet truffet beslutning om, at alle indendørs arrangementer i foreløbigt marts måned, må aflyses. Derfor også dette foredrag i Haveselskabet - Lolland Falster afd. 

Foredraget om Succes i drivhuset med Bente Mortensen vil blive arrangeret på andet tidspunkt, så hold øje med diverse medier som hjemmesiden, nyhedsbrevet eller vores lokale facebook-side !! Derfor slettes ej tekst nedenfor, så I kan se, hvad I har at forvente på et tidspunkt...

 

Kom til foredrag og få en smag på drivhuslivets mange glæder og bliv inspireret til indretning, planteglæder og dyrkning med en af forfatterne til Politikkens bog om drivhuset. Hortonom og havekonsulent Bente Mortensen vil dele ud af sin viden om drivhusets mange muligheder for dyrkning af planter, der beriger smags- og synssanserne hele sæsonen. Kender vi Bente ret, vil dette ske finurligt og humoristisk og med et glimt i øjet. 

Drivhuset er ikke længere kun til dyrkning af planter, men er også et centralt samlingspunkt for den moderne familie. Under drivhusets tag forenes planteoplevelser med det sociale liv og udvider muligheden for at være udenfor og nyde det grønne. Det giver nogle helt særlige smagsoplevelser, at høste egne krydderurter og grøntsagerne er bare mere sprøde og velsmagende.

Drivhusets magi ligger i planterne og med et drivhus bliver det muligt at forlænge sæsonen både om foråret og ved at tage stiklinger og drive ting frem tidligere om foråret i stedet for at vente på, at de selv kommer frem i haven.

Medbring evt. kaffe m.m. til pausen. Kaffe og te kan også købes.

Adresse 
Saxenhus, lokale 126
Juniorgade 35
4990 Sakskøbing
Kontaktperson 
Lene Andersen
61995280

Tilmelding ikke nødvendig