Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Succes med planteformering?

Indbydelse til en spændende og lærerig workshop med fokus på at dyrke egne planter til haven og krukker.

Info

Hvornår 
02. marts 2019
13:00 - 16:00
Pris 
180
Medlemspris 
130
Afdeling/kreds 
Aarhus

Du møder: Haveskribent, forfatter, blogger og redaktør Lotte Bjarke og gartneriejer Henning A. Pedersen, der har 30 års erfaring med forædling og produktion af potteplanter og stauder.

 

Enhver haveentusiast har prøvet at dyrke sine egne sommerblomster fra frø. Det kribler i fingrene, når frøstativerne kommer frem i butikkerne, og når netbutikkerne lokker. Der købes spirebakker, jord og udstyr, og havedrømmene står i kø. Desværre ender alt for mange gode frø, som blege, langstrakte og dybest set ubrugelige planter, og havedrømmene ender på komposten.

 

Her får du gode råd, tips og tricks, så du får succes i dit planteværksted. Du lærer at så og forspire dine frø, og du lærer at passe og pleje dine små planter, så de bliver til stærke udplantningsplanter til haven og krukkerne. Du lærer også at forvandle en enkelt plante til mange ved at tage stiklinger, få dem til at slå rod og blive klar til udplantning.

 

Du får bogstaveligt talt jord under neglene og et effektivt boost til dine grønne fingre. Frø, jord, potter og bakker er velvilligt sponsoreret af xxx, og du får selvfølgelig dine potter og bakker med hjem. Fornuftigt arbejdstøj anbefales.

 

Workshoppen byder også på lærerige indlæg illustreret med masser af billeder, der giver næring til dine havedrømme. Desuden er der indlagt en pause med tid til hyggelig havesnak garneret med kaffe og havedrømmekage.

 

PS: Gartneriets væksthuse er fyldt med spændende og anderledes Primula og lækre løgvækster, der i forbindelse med workshoppen sælges til gode gartnerpriser.

 

PPS: Du kan også købe Lotte Bjarkes havebog, Slip haveglæden løs – fryd facts og fiduser, til forårspris på dagen og få din bog signeret, hvis du ønsker det.

Adresse 
Gartneri Pedersen
Solbjerg Søvej 13
8362 Hørning
Kontaktperson 
Mette Harby
31624847
Tilmeldingsfrist 
24. februar 2019
Tilmeld dig her