fbpx Udsat - Svejse/kobberkursus | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Udsat - Svejse/kobberkursus

Her er mulighed for at svejse i jern - staude/rosenstativer m.m. - eller arbejde i kobber - sommerfugle/sløjfer m.m.

Info

Hvornår 
28. marts 2020
09:00 - 16:00
Pris 
450,00 (excl. materialer)
Medlemspris 
400,00 (excl. materialer)
Afdeling/kreds 
Bjerre Herred

Haveselskabet – Bjerre Herred ønsker at bidrage til at begrænse smitte med coronavirus.

Derfor er Svejse - og kobberkursus den 28. marts aflyst/udsat indtil videre.

Følg med på vores hjemmeside https://haveselskabet.dk/bjerreherred

eller på Facebook

https://www.facebook.com/Haveselskabet-Bjerre-Herred-808123072610859/

 Svejse - og kobberkursus.

Lørdag den 28. marts kl. 9 – 16

Learnmark Horsens, Vejlevej 150, 8700 Horsens.

Vi har igennem flere år afholdt svejse- og/eller kobberkurser. Da der har været efterspørgsel efter flere kurser, har vi valgt at udbyde endnu et kombineret svejse- og kobberkursus i foråret 2020. Du kan enten svejse i jern eller lodde kobber sammen.

Hvad enten du vælger at svejse eller lodde vil du kunne få nogle ting med hjem, som du kan bruge udenfor i haven eller indenfor. På de foregående kurser er der blevet produceret alt fra blomsterstativer til meget kreative foderbrætter. I kobber er der blandt andet lavet de fineste guldsmede, som bliver vældig smukke, når de irrer.

Vi anbefaler, at du bruger dagen på enten at svejse i jern eller lodder kobber for at få mest ud af dagen. Kurset giver dig mulighed for ud fra en praktisk indfaldsvinkel at lære nogle grundlæggende ting om svejsning i jern eller lodning i kobber. Det vil også være en god ide, hvis du inden kurset har gjort dig nogle overvejelser om, hvad du gerne vil lave. Prøv at google eller brug Instagram. Vi sørger for at medbringe billeder og modeller, som I kan søge inspiration i og lærerne vil guide dig i, hvad der er realistisk at nå på en dag.

Kurset foregår på en teknisk skole, hvor vi vil få kvalificeret hjælp af 2 professionelle undervisere. Alle nødvendige hjælpemidler er til rådighed. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på kurset, alle er velkomne, også tidligere kursister.

Praktiske informationer:

Pris: Medlemmer 400 kr./Ikke-medlemmer 450 kr. for selve kurset incl. kaffe/te og kage. Der betales særskilt for materialer (ca. 100 kr. og op efter alt efter forbrug).

Tilmelding: på telefon 2368 9658 eller mail bjerreherred@haveselskabet.dk

Kørselsvejledning og oplysning om betaling fremsendes efter tilmelding.

Medbring: Mad og drikkevarer til hele dagen.

Det kan være en god ide (ikke et krav) at medbringe tommestok, blyant, papir, lommeregner, fladtang og hvid tuschpen. Hvis du vil lodde i kobber og du er i besiddelse af en god pladesaks, kan du med fordel også medtage denne.

Adresse 
Vejlevej 150
Learnmark Horsens
8700 Horsens
Kontaktperson 
Kirsten Mortensen
23689658
Antal deltagere 
20