Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Vilde haver-mere liv i haven

Vi har inviteret Katrine Turner som fortæller hvordan vi får mere liv i haven, flere sommerfugle, vilde bier og fugle

Info

Hvornår 
28. marts 2019
19:00
Pris 
80 kr. inklusiv kaffe te og kage
Medlemspris 
50 kr. inklusiv kaffe te og kage husk medlems bevis
Afdeling/kreds 
Korsør

Vi har inviteret Katrine Turner, som er biolog og bl.a. kendt som en del af makkerparret Lilli og Katrine fra programmet ”Kamp til hækken” på TV2, hvor de stod bag ”Naturhaven”.

At byde naturen indenfor i haven er blevet en kæmpe trend de sidste par år. Mange har fået øjnene op for, hvad det betyder for den mentale og fysiske sundhed at have naturen tættere på i en ellers stresset og fortravlet hverdag. I dette foredrag vil Katrine Turner fortælle om, hvordan du med få, simple tiltag, kan gøre plads til flere sommerfugle, vilde bier, fugle og smådyr, uden at gå på kompromis med brug og æstetik i haven, i baggården eller på altanen. Hvilke planter kan man vælge? hvad betyder vand og sten i haven? hvad er en sol-lomme? Hvad kan man bruge hækafklippet til? - er bare nogle af de emner der bliver dækket ind under foredraget.

Katrine er biolog og naturhavebogsforfatter og står bag virksomheden Vildskab, der arbejder med at udbrede ideen om at have mere natur, tættere på. Foredraget vil trække på de erfaringer der er kommet ved at udvikle forskellige større og mindre haveprojekter; bl.a. på Naturhistorisk Museum i Aarhus, Den Vilde Spiselig Have på Restaurant Gemyse i Tivoli, i TV-haven 'Naturhaven' på Egeskov Slot i programmet Kamp til Hækken på TV2, samt flere private haveanlæg. I sommeren 2019 står hun bag én af de otte showhaver til Haveselskabets festival Cph Garden, en have med fokus på mangfoldighed, mental sundhed og bæredygtighed.

Den 22. juni 2019 er der mulighed for at tage med på bustur til CPH Garden og opleve Katrine Turners showhave

https://haveselskabet.dk/arrangement/faellestur-til-cph-garden

Der vil være salg af bogen "Naturhaven - Den mangfoldige have"

Adresse 
Skælskør bibliotek
Vestergade 4
4230 Skælskør
Kontaktperson 
Mette Lauridsen
28568817

Tilmelding ikke nødvendig

Vi hylder haveglæden

Cph Garden 2019 bliver sommerens største haveoplevelse. Sæt kryds i kalenderen 20.-23. juni 2019, hvor vi endnu engang holder et brag af en havefest.