Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Vilde haver-mere liv i haven

Vi har inviteret Katrine Turner som fortæller hvordan vi får mere liv i haven, flere sommerfugle, vilde bier og fugle

Info

Hvornår 
28. marts 201919:00 til 21:30
Pris 
80 kr.
Medlemspris 
50 kr.
Afdeling/kreds 
Korsør

Vi har inviteret Katrine Turner, som er biolog og bl.a. kendt som en del af makkerparret Lilli og Katrine fra programmet ”Kamp til hækken” på TV2, hvor de stod bag ”Naturhaven”.

At byde naturen indenfor i haven er blevet en kæmpe trend de sidste par år. Mange har fået øjnene op for, hvad det betyder for den mentale og fysiske sundhed at have naturen tættere på i en ellers stresset og fortravlet hverdag. I dette foredrag vil Katrine Turner fortælle om, hvordan du med få, simple tiltag, kan gøre plads til flere sommerfugle, vilde bier, fugle og smådyr, uden at gå på kompromis med brug og æstetik i haven, i baggården eller på altanen. Hvilke planter kan man vælge? hvad betyder vand og sten i haven? hvad er en sol-lomme? Hvad kan man bruge hækafklippet til? - er bare nogle af de emner der bliver dækket ind under foredraget.

Katrine er biolog og naturhavebogsforfatter og står bag virksomheden Vildskab, der arbejder med at udbrede ideen om at have mere natur, tættere på. Foredraget vil trække på de erfaringer der er kommet ved at udvikle forskellige større og mindre haveprojekter; bl.a. på Naturhistorisk Museum i Aarhus, Den Vilde Spiselig Have på Restaurant Gemyse i Tivoli, i TV-haven 'Naturhaven' på Egeskov Slot i programmet Kamp til Hækken på TV2, samt flere private haveanlæg. I sommeren 2019 står hun bag én af de otte showhaver til Haveselskabets festival Cph Garden, en have med fokus på mangfoldighed, mental sundhed og bæredygtighed.

Der vil være salg af bogen "Naturhaven - Den mangfoldige have"

Adresse 
Skælskør bibliotek
Vestergade 4
4230 Skælskør
Kontaktperson 
Mette Lauridsen
28568817

Tilmelding ikke nødvendig

Få magasinet HAVEN

Vi skyder det nye haveår i gang med stort tema om havedesign, der virker, og en reportage fra en vidunderlig have med 300 georginesorter. Lær at pode syren, få en guide til at dyrke peberfrugt, et beddesign til et skønt staudebed i grus - og meget mere.