Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Workshop om planteformering

Vi gentager succes hvor deltagerne får mulighed for at få jord under neglene i en workshop om planteformering

Info

Hvornår 
21. marts 2020
13:00 - 16:00
Pris 
200
Medlemspris 
130
Afdeling/kreds 
Aarhus

Vi gentager succesen hvor deltagerne får mulighed for at få jord under neglene. I denne workshop vil vi fokusere på stiklingeformering og såning på friland. Alt sammen vil ske under kyndig vejledning af haveblogger Lotte Bjarke og Gartneriet Pedersen.

Om Lotte Bjarke:
Freelancer & Forfatter Formidling af gode historier om planter, haver og gartnerier er mit hjertebarn. Ikke alene fordi det er dejligt at fortælle om det, der optager og glæder mig selv, men også fordi jeg håber at kunne dele ud af glæden og dermed være med til at udbrede interessen for haven.
Mit udgangspunkt er, at det er sjovt og rart at gå i haven og aldrig en sur pligt. Det gode ved at have og holde have er, at enhver kan tilpasse projektet efter lyst og ambitionsniveau. Det er ikke svært og alle kan være med – også dem der ikke tror, de har grønne fingre.
Gennem årene har jeg arbejdet som freelance skribent i utallige forskellige sammenhænge og med målgrupper, der strækker sig fra produktion over detailled til forbrugere.
Lotte Bjarke har bl.a. udgivet bøgerne: Sommerblomster - fra frø til fryd og Slip haveglæden løs - fryd facts og fiduser.
Der vil være mulighed for at købe Lotte Bjarkes nye bog. 

Om Gartneriet Pedersen
Gartneriet Pedersen, stedet hvor der i flere generationer er blevet produceret potteplanter og løgvækster.
Drivkraften for gartneriet har fra første færd været en brændende lidenskab og begejstring for ikke kun at producere men også at forædle og videreudvikle planter.
Hovedparten af Gartneriets produktion bygger på fordelen ved kombinationen mellem friland og væksthus, hvor en stor del af produktionstiden foregår på frilandsarealer. Dette giver mulighed for at præsentere nye planter – eller ‘gamle planter’ på nye måder.
Denne kombination af gedigent gartnerhåndværk og konstant søgen efter nye planter og dyrkningsmetoder er med til at skabe et gartneri i stadig udvikling med afprøvninger af nye slægter og arter, og ikke mindst egen forædling og produktudvikling i flere kulturer.

Ved tilmeldingen bedes deltagergebyret indbetales via netbank på Aarhuskredsens konto: 5394 0243351.

Adresse 
Gartneriet Pedersen
Solbjerg Søvej 13
8362 Hørning.
Kontaktperson 
Hans Hviid
31522939
Tilmeldingsfrist 
18. marts 2020
Antal deltagere 
40
Tilmeld dig her