Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Workshop om Præriehaven

Kom til foredrag/workshop med plantemand Finn Bruun og landskabsarkitekt Thomas Vejsnæs og få ideer til dit eget bed

Info

Hvornår 
07. marts 2020
14:00 - 18:00
Pris 
150
Medlemspris 
100
Afdeling/kreds 
Nordsjælland

Præriehaven er virkelig blevet moderne, under navne som naturalistic planting design eller dynamiske beplantninger og stilen har taget sit indtog i store dele af verden. Finn Bruun og Thomas Vejsnæs har stor erfaring i disse beplantninger og vil gennemgå alle aspekter omkring en præriehave, herunder bl.a. valg af sted, jordforberedelser og formgivning af bede. Eftermiddagen vil være med udgangspunkt i det grundlæggende for en præriehave, og hvad det er vigtigt at tage høje for, inden man kaster sig ud i det at anlægge en præriebeplantning.

Så kom til prærieworkshop med mulighed og tid til to-vejs kommunikation. Efter præsentationen af præriehavekonceptet, vil vi tage fat i workshoppen, hvor der naturligvis også er plads til spørgsmål af alle relevante emner i relation til en præriehave/-bed.

Deltagerne er velkomne til at tage havetegninger eller skitse med, som workshoppen kan tage udgangspunkt i.  Også billeder og kort fra jeres egen have er I mere end velkommen at medbringe.

Praktiske oplysninger: Tilmelding bekræftes, når deltagergebyr er indbetalt på konto 5036-00001301794 eller mobile pay 67124.

 

Adresse 
Frivilligcentrets Café
Fredensvej 12
3400 Hillerød
Kontaktperson 
Jytte Frederiksen
20931558
Tilmeldingsfrist 
3. marts 2020
Antal deltagere 
35
Tilmeld dig her