Gå til hovedindhold
Skærehave buket
Foto: Mette Krull
Artikel for medlemmer

Bind buketter som danmarksmesteren i blomsterbinding

Lær at binde buketter som de professionelle. Vi har bedt blomsterbinder Kristine Lyngsaa om at designe og binde en flad og en høj buket. Hun blev i 2016 kåret til danmarksmester i blomsterbinding.
Tekst: Kristine Lyngsaa, blomsterbinder. Foto: Mette Krull - 
25. januar 2021

Skærehave buket
Foto: Mette Krull

Lav, rustik buket med grenstativ 

Blomsterbinderen om buketten: Æblerne er klippet af, så der sidder lidt småblade og et stykke af grenen tilbage. Det er med til at skabe en effekt og give volumen. Georgineblomster og -knopper er soigneret, så de har rene og lige stilke. Opbygningen af grenstativet er superenkel. De skønne, forgrenede æblegrene med det gyldne lag af lav er med til at give en flot harmoni med de gyldne...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Kom med til Cph Garden 2022

Fra den 30. juni til 3. juli bliver du igen inviteret til Danmarks største haveshow: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup. 4 dage med over 100 forskellige foredrag, 8 unikke showhaver designet af udvalgte havedesignere til lejligheden, haveoplevelser, skønne stande og meget mere. Når billetten er købt, er der gratis adgang til alle foredrag.