Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Havefestival 2020

Åbne haver og Havefestival under Coronakrisen Havefestival som én samlet begivenhed er aflyst. Haveejere kan selv holde åben have med max 10 personer i haven ad gangen. Men - hver enkelt haveejer må gerne holde åben have hver især som én selvstændig begivenhed. Det gælder i hvilken som helst weekend og hvilken som helst dag. Der må maksimalt være 10 personer i en åben have. Kører de 2 hjem, er der plads til 2 nye besøgende. Det er 10 personer inkl. haveejeren. Tjek selv om haven er åben!!!!!

Havefestival 2020.

Du kan glæde dig til at besøge mange åbne haver i hele landet ved årets Havefestival i weekenden 30. og 31. maj.

Her vil flere hundrede af Haveselskabets medlemmer traditionen tro invitere alle, der har lyst, inden for havelågen til en weekend med masser af haveglæde og inspiration til alle, der elsker deres have.

Oplev noget nyt hvert år

I år er det niende år Haveselskabet holder Havefestival, og hvert år har det været en stor succes med mange besøgene i de åbne haver.

Alle er velkomne

Uanset om du er nybegynder eller erfaren udi havearbejdet, er det oplagt at benytte chancen til at komme på besøg i spændende haver i dit lokalområde. Her kan du opleve, hvor forskelligt haver kan se ud i august. Havefestivalen flytter hvert år til en ny weekend.

”Vi oplever, at der er flere og flere, som bliver interesserede i livet i og omkring haven, men at det nogen gang kan være svært at finde ud af, hvilken ”havetype” man selv er. Her giver Havefestivalen en god mulighed for at tage rundt og se mange forskellige bud på helt forskellige typer af haver, så det bliver nemmere at finde ud af, hvad man selv kan lide,” fortæller Bente Enert fra Haveselskabet.

Om åbne haver og Havefestivalen

Alle, der er medlem af Haveselskabet, kan vælge at holde åben have, og det er der flere hundrede haver, der hvert år benytter sig af - til glæde for de mange andre, der nyder at besøge de skønne haver. 

En weekend om året til den årlige Havefestival opfordrer vi til, at så mange medlemmer som muligt holder åben have samtidig, så det bliver muligt at tage rundt i hele landet og opleve mange åbne haver i løbet af den samme weekend.

Selv om du ikke er medlem af Haveselskabet, er du meget velkommen til at besøge alle de åbne haver.

Vælg dig et område og tjek op på www.haveselskabet.dk/festivalhaver Her finder du alle de haver, som er åbne den 30. og 31. maj.

Eller hent Haveselskabets app helt gratis til din telefon. Her kan du bl.a. se alle åbne haver. Find app'en til iPhone i App Store og til Android i Google Play. Søg efter “Haveselskabet”.