Gå til hovedindhold
Blomsterkål. Foto: Karna Maj
Blomsterkål. Foto: Karna Maj
Artikel for medlemmer

Sådan dyrker du blomsterkål

Blomsterkål er helt ny grønsag, som er let at dyrke og kan klare vinterkulden. Den smager godt og kan bruges i mange forskellige retter.
Karna Maj - 
22. oktober 2019

De fleste af de grønsagsarter, vi dyrker, har vores forfædre dyrket i rigtig lang tid, så det er ikke ret tit, der kommer en helt ny grønsag. Men det gjorde der i 2010, hvor det engelske frøfirma Tozer Seeds kunne præsentere en ny slags kål, som både smager godt og er smuk at se på.

På dansk har den fået navnet blomsterkål, men den kan også træffes under navnene rosetkål eller kalettes, og på engelsk kaldes de også Flower...

Vil du læse resten af indholdet?

Bliv medlem af haveselskabet og få adgang til en række artikler og medlemsfordele.
Annonce

Kampagne: Giv dig selv en gave

Få 5 numre af magasinet HAVEN og et par lækre handsker fra Burgon & Ball for i alt kun 345 kr.