fbpx Artikel for medlemmer | Haveselskabet Gå til hovedindhold

Hænder, der tegner en haveplan.

Video: Mål op og tegn en haveplan

En plan over haven i fast målestok, helst 1:100 er en forudsætning for at lave en brugbar haveplan. Her kan du i to videoer se, hvordan du måler haven op og tegner haveplanen.

.

Fordele for dig & haven.

Læs her om Haveselskabets initiativer, se alle dine medlemsfordele – både interne og eksterne. Se også, hvordan du bliver medlem.

Læs HAVEN online

Læs de tidligere numre af HAVEN online her. Helt tilbage til 2017. Alle magasinerne ligger så du kan bladre i dem. Hus at du kan også kan søge efter tidligere artikler.

Guide til beskæring af prydbuske

Beskæring af havens blomstrende buske volder mange haveejere problemer. Her får du en guide til, hvordan du beskærer de løvfældende prydbuske.

Smuk have uden at sprøjte

Du kan godt opnå en smuk have uden at sprøjte mod mos, myrer og bladlus. Det kan du ved at forebygge og bruge knofedt, nytænke havens design i retning af større mangfoldighed eller slet og ret se på haven med nye briller.

Fingerbøl

Yndige fingerbøl

Fingerbøl har i årtier været en populær haveplante, ikke mindst i mere romantiske haver. Her har vi fundet en række gode arter og sorter, du kan få succes med i haven.

Blanding af sommerblomster.

Sådan sår du sommerblomster direkte i haven

Vil du have et flor af sommerblomster senere på sæsonen, så er det her i foråret, du skal i gang med at så.

Repræsentantskabsmøde 2020

Grundet forbuddet mod at forsamles under coronakrisen kunne Haveselskabets Repræsentantskabsmøde i foråret ikke afholdes som normalt, men afholdt blev det.

Planter til landbohavebedet anno 2020

Mangler du inspiration til, hvilke planter, der er egnede i et landbohavebed, så præsenterer havearkitekt Helle Troelsen her en række, der gør sig godt i et moderne landbohavebed.

Medlemstilbud på pæoner

Jespers Planteskole har i juni 2020 medlemstilbud på alle pæoner i sortimentet. Se her, hvordan du får 10 % på hele pæonsortimentet.

Sider