Gå til hovedindhold

Hænder, der tegner en haveplan.

Video: Mål op og tegn en haveplan

En plan over haven i fast målestok, helst 1:100 er en forudsætning for at lave en brugbar haveplan. Her kan du i to videoer se, hvordan du måler haven op og tegner haveplanen.

.

Dine medlemsfordele

Se alle dine medlemsfordele, få aktuelle medlemstilbud hver måned og se de mere end 350 artikler her på hjemmesiden, som er forbeholdt medlemmerne. Meld dig ind i Haveselskabet og få glæde af alle vores medlemstilbud.

HAVEN Online

Få nem adgang til aktuelle og tidligere numre af HAVEN digitalt fra din computer, tablet eller mobiltelefon. Kun for medlemmer.

Guide til beskæring af prydbuske

Beskæring af havens blomstrende buske volder mange haveejere problemer. Her får du en guide til, hvordan du beskærer de løvfældende prydbuske.

Til dig i februar

Gå ikke glip af månedens nye webartikler for medlemmer. Se dem her.

Haven online 2020

Her kan du læse en digital udgave af magasinet HAVEN i 2020 - de bliver lagt på efterhånden. som de udkommer.

Foto: Liv Nørgaard Meinert

Dyrk buketten

Drømmer du om at plukke store frodige buketter fra haven til sommer? Her får en smuk buket og tips til, hvordan du dyrker blomsterne til den i din have. 

Haven 1, 2020

Til dig i januar

Gå ikke glip af månedens nye webartikler for medlemmer. Se dem her.

Foto: Jeanette Thysen

Farverige favoritter af hortensia

Almindelig hortensia er en blomstrende busk, der rammer lige i blomsterhjertet hos de fleste haveejere. Her får du vores bud på fem skønne favoritter.

 Illustration: Per O. Jørgensen

Haveplan: Anlæg et japansk hjørne i haven

Her får du en plan, der viser, hvordan du kan overføre stemningen og de vigtigste elementer fra de smukke japanske haver ved Adachimuseet i Japan til et lille hjørne af din egen have.

Sider