Gå til hovedindhold

Hænder, der tegner en haveplan.

Video: Mål op og tegn en haveplan

En plan over haven i fast målestok, helst 1:100 er en forudsætning for at lave en brugbar haveplan. Her kan du i to videoer se, hvordan du måler haven op og tegner haveplanen.

.

Dine medlemsfordele

Se alle dine medlemsfordele, få aktuelle medlemstilbud hver måned og se de mere end 350 artikler her på hjemmesiden, som er forbeholdt medlemmerne. Meld dig ind i Haveselskabet og få glæde af alle vores medlemstilbud.

HAVEN Online

Få nem adgang til aktuelle og tidligere numre af HAVEN digitalt fra din computer, tablet eller mobiltelefon. Kun for medlemmer.

Haven 1, 2020

Til dig i januar

Gå ikke glip af månedens nye webartikler for medlemmer og de aktuelle medlemstilbud i vores webshop. Se alt det nye for medlemmer her.

Foto: Jeanette Thysen

Farverige favoritter af hortensia

Almindelig hortensia er en blomstrende busk, der rammer lige i blomsterhjertet hos de fleste haveejere. Her får du vores bud på fem skønne favoritter.

 Illustration: Per O. Jørgensen

Haveplan: Anlæg et japansk hjørne i haven

Her får du en plan, der viser, hvordan du kan overføre stemningen og de vigtigste elementer fra de smukke japanske haver ved Adachimuseet i Japan til et lille hjørne af din egen have.

Foto: Pxhere.com

Få glæde af tulipanerne i mange år

Her får du Haveselskabets tips til, hvordan du får dine tulipaner til at komme igen år efter år.

Almindelig hortensia. Foto: Jeanette Thysen

Kend din type af hortensia

Hortensia er ikke bare hortensia. Her får du et overblik over de forskellige arter af den blomstrende busk.

Foto: Renate Rosenmeier

Trin for trin: Plant en køn vinterkrukke

Pift haven op med kønne krukker – gerne flere, der stilles sammen. Her får du opskriften på en sammenplantning i smukke, diskrete nuancer.

Blomsterkål. Foto: Karna Maj

Sådan dyrker du blomsterkål

Blomsterkål er helt ny grønsag, som er let at dyrke og kan klare vinterkulden. Den smager godt og kan bruges i mange forskellige retter.

Sider