Gå til hovedindhold
Artikel - Cph Garden

Cph Garden 2017

Glæd dig til fem forrygende havedage og et overflødighedshorn af oplevelser, når Haveselskabet sammen med Silvan inviterer til Danmarks største haveshow ”Cph Garden” fra 21. til 25. juni 2017.
søn. 16. okt. kl 21:49

Haveglæden er i fokus, når Haveselskabet sammen med Silvan inviterer haveentusiaster fra ind- og udland til Cph Garden - Danmarks første, store haveshow.

Med et bugnende program med otte store showhaver, 12 mindre udstillingshaver, mere end 150 udstillere og en lang række arbejdende værksteder og foredrag kan du i løbet af fem forrygende havedage opleve det ypperste inden for nordisk havetradition.

Cph Garden foregår  i Valbyparken fra den 21. til 25. juni 2017. 

Cph Garden er inspireret af de store engelske blomstershows blandt andet RHS Chelsea Flowershow og RHS Hampton Court Flowershow.

Bestil billetter til Cph Garden her

Forbilledet for Cph Garden er de store engelske Flower Shows.

8 showhaver

På Cph Garden kan du opleve otte meget forskellige showhaver på 50 m2. Hver showhave er tegnet af en havedesigner/havearkitekt og anlagt i samarbejde med en anlægsgartner. Haverne præsenteres desuden sammen med en kommerciel partner.

Showhaverne vurderes af en professionel jury, som kårer en showhavevinder ud af fra en række definerede krav.

Silvan

Cph Garden præsenteres af Haveselskabet sammen med Silvan, som også er kommerciel partner på en af showhaverne "Seernes drømmehave" - der bliver tegnet med udgangspunkt i ønsker fra TV 2 Fri's seere. 

Læs mere om de otte showhaver her.

De otte showhaver

12 udstillingshaver

12 brands fra branchen har fået mulighed for at præsentere et lille stykke have. Udstillingshaverne er på 9 m2, og her vises de bedste produkter i et fint havemiljø. 

Du kan bl.a. opleve udstillingshaver fra Nykilde Frø, der viser hvordan man kan arbejde med grønne tage og en have fra Champost, der er gået sammen med folkene bag Tagtomat om at lave en spændende lille byhave.

Af andre kan nævnes: Silvan, Haddonstone sammen med Havens Kunst, Århus Cementvarefabrik, Juliana Drivhuse, Dansk Glasforsikring, Gisselfeld Paradehus, Overdam Planteskole, IBF og Odense Blomsterfestival. 

Gæsterne ved Cph Garden kårer en favorit blandt udstillingshaverne.

Læs mere om de 12 udstillingshaver

Stort event- og aktivitetsprogram

Programmet for Cph Garden er et overflødighedshorn af haveoplevelser med en lang række arbejdende værksteder og foredrag med førende haveeksperter fra ind- og udland.

På pladsen i Valbyparken bliver der forskellige områder med hvert deres tema f.eks. Spis haven, Drik haven, Dyrk haven, Jorden i haven, Kreative tiltag i haven – og Den lille have. I hvert område vil der være aktiviteter, der er relateret til temaet.

Se hele eventprogrammet her

Udpluk fra Cph gardens eventprogram

150 salgssteder

Der kommer over 150 forskellige salgsstande, der er nøje udvalgt inden for branchen. Disse stande vurderes af en professionel jury, der tildeler 1-5 stjerne, så vi forventer, at der bliver gjort rigtig meget ud af standene. 

Se udstillerlisten her

Salgstande

Billetsalg

Billetter koster 250 kr. pr. dag ved forhåndskøb hos billetto.dk/cphgarden. Ved indgangen koster billetten 300 kr. pr. dag - halv pris for børn under 15 år.

Medlemsrabat

Haveselskabets medlemmer kommer ind til halv pris. Husk at have medlemsnummer til Haveselskabet klar inden bestilling af billetter. Der kan max købes fire billetter til medlemspris for hver dag.

Du kan melde dig ind i Haveselskabet her. Det koster 595 kr. for ét år.

Medlemsdag: Onsdag er der kun åbent for Haveselskabets medlemmer samt for et inviteret publikum. Her kan man opleve en helt speciel dag med åbningsceremoni og et glas champagne i medlemsteltet.

Få mere praktisk information her

Glæd dig til Cph Garden

Fra 21. til 25. juni inviterer Haveselskabet sammen med Silvan til stort haveshow i Valbyparken. Meld dig ind i Haveselskabet og få billetten til halv pris.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet