Gå til hovedindhold
Foto: Martin Sølyst
Foto: Martin Sølyst
Artikel - Cph Garden 2017

Cph Garden 2017 blev en succes

Tak til alle jer der besøgte Cph Garden. Haveselskabet siger på gensyn i 2019
Regine Wowk - 
24. juni 2017

Med over 19.000 besøgende fra både Danmark, Sverige og England, showhaver og showhavedyst, rosendåb og royalt besøg, udstillingshaver og salgsstande, award-show og modeshow, fotowalks og fotokonkurrence, foredrag af såvel danske som udenlandske kapaciteter, kokkerier, grøn havesjov fra England og meget, meget mere blev Cph Garden 2017 en kæmpe succes. 

Glade mennesker ved Cph Garden. Foto: Martin Sølyst
 
I fem dage har Valbyparken vrimlet med glade havefolk fra nær og fjern. Hos Haveselskabet, som har arrangeret Cph Garden 2017, kan de nu ånde lettet op. Og de 500 frivillige, som har knoklet på festpladsen i Valbyparken de sidste fem dage, kan nu hvile de ømme fødder. 
 
"Vi er kommet i mål med vores ambition om at lave Danmarks første rigtige haveshow på niveau med de internationale flowershows, vi gerne vil sammenligne os med," siger Charlotte Garby, direktør i Haveselskabet.

"De seneste fem dage har det vrimlet med haveinteresserede gæster i alle aldre, som har kunne suge alverdens haveviden og haveinspiration til sig. Vi har fået masser af ros og positive tilkendegivelser fra både publikum og de medvirkende, og det gør mig simpelthen så glad. Der er ingen tvivl om, at vi har ramt et uopdyrket land med denne event – og vi glæder os til at gentage Cph Garden i 2019."

En af de flotte showhaver bliver beundret. Foto: Martin Sølyst
 
At Cph Garden 2017 er et flowershow efter engelsk forbillede blev understreget af omfattende dækning af H.K.H. Kronprinsessens besøg ved åbningen på engelske Daily Mails website. Ligeledes bemærkede Skånska Dagbladet, at København har fået sit eget Chelsea-show.

På sociale medier har publikum også flittigt delt deres oplevelser af Cph Garden 2017. Alene på Instagram er der søndag kl. 18.00 lagt 1.160 fotos op med #cphgarden2017 og lige over 900 med #cphgarden.

Vi glæder os allerede til næste gang.
 

Så er foråret her for alvor!

Giv dig selv 5 numre af Danmarks bedste havemagasin HAVEN for kun 345 kr. - eller giv HAVEN til én, du holder af. Lige nu får du en ekstra gave med.