Gå til hovedindhold
Cph Garden 2019

Cph Garden 2019 er flyttet til Ballerup

Cph Garden – en haveudstilling efter internationalt forbillede med showhaver, workshops, inspirationshaver flytter til Ballerup til juni 2019.
14. november 2018

Haveselskabets Cph Garden – en haveudstilling efter internationalt forbillede med showhaver, workshops, inspirationshaver flytter til Ballerup til juni 2019.

”Ballerup Kommune ligger på grænsen mellem by og land. Vi er omkranset af smuk natur og grønne oaser, og området ved Harrestrup Ådal, hvor CPH Garden skal afholdes, vil blive en flot kulisse for en havefestival som CPH Garden”, siger borgmester i Ballerup Kommune Jesper Würtzen.

”Vi er utrolig glade for den modtagelse, vi har fået her i Ballerup Kommune og vi ser frem til et godt samarbejde” udtaler Charlotte Garby, der er direktør i Haveselskabet, og fortsætter ”Vi glæder os til at byde ca. 20.000 gæster velkommen til 4 dages havefest, hvor vi samler både danske og udenlandske havemennesker”.

Haveselskabet er verdens næstældste haveselskab, kun overgået af det engelske, der i mange år har arrangeret store haveudstillinger. I 2017 afholdt Haveselskabet for første gang Cph Garden, der blev afviklet med stor succes og tilfredshed blandt både udstillere og de ca. 19.000 gæster – og det er det koncept, der nu flytter til Ballerup.

Unikke showhaver

Det helt specielle Cph Garden og de store engelske haveudstillinger, er begrebet showhaver. Til Cph Garden 2019 kommer der 8 showhaver på 50-80 m2, der bygges op til lejligheden. Der er en havedesigner bag hver have, der har tegnet haven til lejligheden og som sammen med et anlægsgartnerteam, laver en have – et showpiece, der ikke er set før og som ligner en rigtig anlagt have.

Showhaven, der vandt i 2017 var anlagt af Nete Højlund, en dansk havedesigner bosiddende i England. Hun vandt i partnerskab med Juliana med haven ”Dream a little dream”. Nete Højlund er ikke bange for udfordringer, så hun er med igen i 2019 sammen med 7 andre showhaver.

Cph Garden afvikles fra den 20. til den 23. juni 2019, og billetterne til udstillingen koster 200 kr., og sælges fra 15. nov.  2019.

Køb billet her

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN sætter her i marts fokus på forårsblomster, den nemme have, ukrudt og en ny serie: Med Karna Maj i køkkenhaven. Få 5 numre for 345 kr. – lige til foråret.