Gå til hovedindhold
Cph Garden 2022

Cph Garden 2022

Fra den 30. juni til 3. juli bliver du igen inviteret til Danmarks største haveshow: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup. Haveselskabets Cph Garden præsenteres i samarbejde med Gardena. (Cphgarden)
19. april 2022

Ingredienserne til at lave Cph Garden

Man tager 8 showhaver, 100 forskellige foredrag og workshops, 400 frivillige, 120 udstillere og blander det med koncentreret haveglæde og en stor portion hårdt arbejde, krydrer det med små 20.000 havemennesker, der kommer og tager interessen og nysgerrigheden med på tur.

Du kan allerede nu, begynde at glæde dig

På Cph Garden er vi stolte af at kunne præsentere 8 showhaver designet af anerkendte havespecialister. Ved hver showhave bliver du taget med ind i et lille udpluk af en havetendens, som fremviser planter, anlæg, bede og meget andet.

https://cphgarden.dk/showhave-designere/ kan du læse om de 8 forskellige showhavedesignere og fra d. 1 maj kan du se deres designs og tegninger af selve showhaverne. 

Fantastiske udstillere

Til Cph Garden har vi et bredt udvalg af udstillere, som alle beskæftiger sig med have- og udeliv. Om det er gartnerier, havemøbler, redskaber, vandingssystemer, beklædning eller noget helt sjette du leder efter, så finder du det på Cph Garden pladsen. 

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du gå ind på https://cphgarden.dk/stande/#, hvor du kan se alle udstillerne og løbende blive opdateret på deres særlige Cph Garden tilbud.

Spændende foredrag

Udover de skønne udstillere, har vi et fantastisk foredragsprogram i år. Du kan høre foredrag om permakulturhaven, anlæg af staudebede, haveliv, biodiversitet, havetendenser og meget mere. Vi garanterer, at der er noget for alle. 

Desuden får vi besøg fra udlandet af plantespecialist og havedesigner Noel Kingsbury, som vil dele ud af sin store viden og den erfarne køkkenhavedyrker og youtuber Huw Richards, som vil tage dig med ind i køkkenhavens univers. 

Du kan læse meget mere om foredragsprogrammet på https://cphgarden.dk/program/#.

Og meget meget mere

På Cph Garden kan du udover de mange udstillere og det store foredragsprogram også besøge Haveselskabets butik, få signeret din bog i trendzonen, opleve inspirerende Garden spots og nyde god mad og drikke fra de forskellige foodtrucks. 

Vi har bestilt godt vejr og glæder os til at invitere ”udenfor” til Danmarks største haveshow.

Annonce