Gå til hovedindhold
Cph Garden Awards 2019
Cph Garden Awards 2019
Cph Garden 2019

Hvem får årets Cph Garden Awards 2019?

På Cph Garden 2019 kårer vi torsdag 20/6 vinderne i de fem kategorier: Årets haveredskab, årets haveblog, årets haveoplevelse, årets nyhed og årets grønne profil.
08. marts 2019

I forbindelse med Cph Garden 2019 uddeler Haveselskabet for 2. gang Cph Garden Award, hvor vi gerne vil hædre nogen eller noget indenfor haveuniverset, der fortjener en særlig anerkendelse.

Stemmerne er nu ved at blive talt op, og på torsdag 20. juni kl. 11.30 afslører vi fra showscenen på Cph Garden 2019 i Ballerup, hvem der bliver modtagerne af Haveselskabets Cph Garden Awards 2019.

Der uddeles awards i følgende fem kategorier:

  • Årets haveredskab
  • Årets haveblog
  • Årets haveoplevelse
  • Årets nyhed
  • Årets grønne profil

Cph Garden foregår fra 20. til 23. juni 2019 ved Marbækstien i Ballerup, hver dag fra kl. 10 til 18.

Sådan foregår det

Tidligere på året bad vi vores medlemmer og følgere på de sociale medier om at foreslå kandidater til årets Cph Garden Awards i de fem kategorier. 

De kandidater, der blev foreslået flest gange, er nu blevet nomineret til en Cph Garden Award. I kategorien Nyheder har Haveselskabet selv nomineret tre nyheder ud af de fem, som er set på årets havemesser.

Efterfølgende har alle kunnet stemme på de fem nominerede kandidater i hver kategori, og vinderne er de kandidat i hver kategori, som har fået flest stemmer.

De nominerede i de fem kategorier

De nominerede i kategorien: "Årets grønne profil":

Nederst til venstre, Claus Dalby. Øverst til venstre, Fru Pedersen. Højre til venstre, Dorthe Kvist. Øverst til højre, Rikke Milbak. Øverst i midten, Karna Maj.

De nominerede i kategorien: "Årets haveblog":

Nederst til venstre, Lisbeths Haveblog. Øverst til venstre, Sorte Negle. Højre til venstre, Havefolket. Øverst til højre, Livsnyderhaven. Øverst i midten, Planteliv.

De nominerede i kategorien: "Årets Haveoplevelse":

Nederst til venstre, Haven i Hunen. Øverst til venstre, Troensehaven. Nederst til højre, Esthers Have. Øverst til højre, Brede Havekiosk. Øverst i midten, Fru Pedersenshave.

De nominerede i kategorien: "Årets haveredskab":

De nominerede i kategorien: "Årets Nyhed":

Kom til Cph Garden 2019

Fra 20. til 23. juni 2019 holder vi et brag af et haveshow i Ballerup. Gå ikke glip af årets største haveoplevelse.