Gå til hovedindhold
Karna Maj (th) blev kåret som årets grønne profil, og fik sin Cph Garden Award overrakt af Helga Hald (tv) fra Haveselskabets bestyrelse.
Karna Maj (th) blev kåret som årets grønne profil, og fik sin Cph Garden Award overrakt af Helga Hald (tv) fra Haveselskabets bestyrelse.
Fra Cph Garden 2019

Stort tillykke til vinderne af Cph Garden Award 2019

Her kan du se, hvem der vandt i kategorierne: Årets haveoplevelse, årets haveblog, årets grønne profil, årets nyhed og årets haveredskab.
20. juni 2019

Vi ønsker STORT TILLYKKE til de fem vindere af årets Cph Garden Awards. Vinderne blev afsløret 20. juni kl. 11.30 på Cph Garden 2019 i Ballerup.

Og vinderne er:

 

Sådan foregik det

Tidligere på året bad vi vores medlemmer og følgere på de sociale medier om at foreslå kandidater til årets Cph Garden Awards i de fem kategorier. 

De kandidater, der blev foreslået flest gange, er nu blevet nomineret til en Cph Garden Award. I kategorien Nyheder har Haveselskabet selv nomineret tre nyheder ud af de fem, som er set på årets havemesser.

Efterfølgende har alle kunnet stemme på de fem nominerede kandidater i hver kategori, og vinderne er de kandidat i hver kategori, som har fået flest stemmer.

De nominerede i de fem kategorier

De nominerede i kategorien: "Årets grønne profil":

Nederst til venstre, Claus Dalby. Øverst til venstre, Fru Pedersen. Højre til venstre, Dorthe Kvist. Øverst til højre, Rikke Milbak. Øverst i midten, Karna Maj.

De nominerede i kategorien: "Årets haveblog":

Nederst til venstre, Lisbeths Haveblog. Øverst til venstre, Sorte Negle. Højre til venstre, Havefolket. Øverst til højre, Livsnyderhaven. Øverst i midten, Planteliv.

De nominerede i kategorien: "Årets Haveoplevelse":

Nederst til venstre, Haven i Hunen. Øverst til venstre, Troensehaven. Nederst til højre, Esthers Have. Øverst til højre, Brede Havekiosk. Øverst i midten, Fru Pedersenshave.

De nominerede i kategorien: "Årets haveredskab":

De nominerede i kategorien: "Årets Nyhed":