Gå til hovedindhold
Foto: Ann Malmgren
Artikel for alle

Danmarks største haveshow - CPH Garden. Køb billet her

Velkommen til 4 festlige havedage med 8 showhaver, 100 foredrag og workshops med gratis adgang, når billetten er betalt, spændende stande med planter og grej til livet i haven.
Bente Enert - 
26. oktober 2021

Haveselskabet gjorde det første gang i 2017, anden gang i 2019 og nu bliver tredje gang -  med lidt forsinkelse i 2022. Cph Garden afvikles i Ballerup fra den 30. juni til den 3. juli 2022. Der er åbent alle dage fra kl. 10-18. 

Køb din billet allerede nu  - EARLYBIRD - frem til 1. februar koster billetter kr. 150 for medlemmer af Haveselskabet - og efter 1. feb. koster billetten 200 kr. for medlemmer og 250 kr. for andre. 

Det vil også være muligt at købe en partout billet til kr. 400 for alle dage for medlemmer og kr. 500 for andre. KØB BILLETTEN HER

Som de forrige år vil der være en masse haveoplevelser - bl.a de 8 showhaver, hvor vi afslører de udvalgte havedesignere den 1. februar. Den 1. februar vil hele det store aktivitetsprogram med over 100 foredrag og workshops også være klar. I kan godt glæde jer, vi har samlet det bedste program med gæster fra ind- og udland. 

Haveselskabets Cph Garden præsenteres i samarbejde med Gardena. 

Køb billet allerede nu

Husk at have dit medlemsnummer klar, når du skal købe billet, da du vil blive bedt om nummeret for at kunne købe - "EARLYBIRD" billetter og generelt billetter til medlemspris. 

Parkering er gratis og dem, der kommer først, kommer til at parkere tættest på.  Der forventes at være plads til alle biler - og hvis det kniber med pladsen, vil der blive henvist til parkeringspladser i nærheden (max1 km væk fra Cph Garden pladsen)

Billetterne sælges i samarbejde med EventIT - og der er et gebyr på billetter på kr. 6 pr. stk. Billetter sætttes til salg fra 10. nov. 

Cph Garden afvikles i Ballerup fra den 30. juni til den 3. juli 2022. Der er åbent alle dage fra kl. 10-18. 

Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.