Gå til hovedindhold
Ved et meget solrig placering, kan skyggegardiner være nødvendige på de varmeste dage. Foto: Gusta Clasen.
Ved et meget solrig placering, kan skyggegardiner være nødvendige på de varmeste dage. Foto: Gusta Clasen.
Artikel for medlemmer

Den rette placering af drivhuset

Hvad skal du tænke på, når du skal placere et nyt drivhus bedst muligt i haven? Her får du drivhusekspert Lars Lunds tips.
Lars Lund - 

Hvis du overvejer at investere i et drivhus, så overvej nøje, hvor du placerer det. Skal dit drivhus både bruges til at dyrke i og som opholdsrum, så er placeringen vigtig. 

Ikke blot i forhold til sol og læ, men også i forhold til hvordan det integreres i din have, så det indgår som en smuk og naturlig del, der lokker dig ind, og ikke som et glasskur gemt væk i den fjerneste krog, der kalder på dårlig samvittighed.

Placér...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Kom med til Cph Garden 2022

Fra den 30. juni til 3. juli bliver du igen inviteret til Danmarks største haveshow: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup. 4 dage med over 100 forskellige foredrag, 8 unikke showhaver designet af udvalgte havedesignere til lejligheden, haveoplevelser, skønne stande og meget mere. Når billetten er købt, er der gratis adgang til alle foredrag.