Gå til hovedindhold
Højbede i køkkenhaven
Højbede i køkkenhaven gør arbejdet nemmere. Foto: Nina Ewald
Artikel for medlemmer

Design din have med højbede

Der er mange fordele ved at dyrke i højbede, hvad enten man bor i storbyen, i et parcelhuskvarter eller langt ude på landet.
Nina Ewald - 
10. februar 2014

Kom hurtigere i gang om foråret

Der er mange fordele forbundet med at dyrke i højbede. Et højbed opvarmes hurtigere om foråret, så der kan komme tidlig gang i væksten. 

Jordtemperaturen er vigtig for, hvornår frø spirer om foråret, og planterne begynder at skyde efter vinteren. Selv nogle få grader kan gøre en stor forskel, især for planter som behøver en lang vækstperiode for at modne og sætte frugt.

En køkkenhave af stor visuel værdi. Bedene er af cortenstål med rusten overflade. De er vejrbestandige og korroderer kun langsomt. - Fotograf: Nina Ewald

Højbedet beskytter...

Vil du læse resten af indholdet?

Bliv medlem af haveselskabet og få adgang til en række artikler og medlemsfordele.
Annonce

HAVEN i august

Få inspiration til sensommeren i din have. Sådan får du succes med høstfloks, stort tema om bær, bliv vild med de vilde stauder, læs om to skønne danske sensommerhaver og meget mere.