Gå til hovedindhold
Inspiration til snaps
Foto: Klaus Rudbæk
Artikel - For medlemmer

Medlemstilbud i oktober: Snapsetid

Vi har samlet en række tilbud fra webshoppen, så du kommer godt igang med årets snapseproduktion.
21. september 2017

Tre fine snapseflasker

Sampak med tre små snapseflasker. Ofte er det svært at finde små, dekorative flasker til snapsen, så den kan pynte på frokostbordet, eller måske bruges som en lille gave. Derfor har vi nu fundet tre forskellige små flasker og samlet dem i en pakke, som indeholder flaske med skruelåg, 200 ml. Buttet flaske med skruelåg, 250 ml. Høj flaske med prop, 375 ml. Pakkepris: 79 kr. 

Bogen "Kryddersnaps - velsmag på flaske"

Det er sjovt og nemt at lave kryddersnaps. Hent inspiration til mange forskellige kryddersnapse i bogen ”Kryddersnaps – velsmag på flasker” af Peter Friis Møller. Illustrationer: Susanne Weitemeyer. Forlaget Koustrup og Co. 

Vejl. Udsalgspris: 99 kr.
Medlemspris: 79 kr. 

Dyrk din egen mosepors

Den aromatiske mosepors, Myrica gale, er en af de allerbedste planter til kryddersnaps. Den vokser vildt i moser og på heder, men kan også dyrkes i surbundsbedet i haven. Køb den nu, så du har den i haven, når der skal brygges kryddersnaps. Vi har bestilt et parti fra Lønbæk Planteskole. Medlemspris: 119 kr. 

Sådan køber du

Klik ind på Haveselskabets webshop.

Husk at have dit medlemsnummer parat, så du opnår medlemsrabat. Gælder til og med 31. Oktober 2017, eller så længe lager haves. 

Danmarks bedste havemagasin

Bliv medlem af Haveselskabet og få 5 numre af magasinet HAVEN for 325 kr. - kan ikke købes i butikkerne.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet
Tilbage til alle afdelinger

Vælg afdeling eller kreds