Gå til hovedindhold
Om Haveselskabet

Det synes vi om magasinet HAVEN

Vores medlemmer kommenterer ofte helt på eget initiativ på Facebook og i andre sammenhænge, hvor glade de er for magasinet HAVEN.
15. september 2020

Her har vi samlet en håndfuld af den mange positive kommentarerne:

Camilla fra Jylland:

"HAVEN er fyldt med masser af flotte billeder. Jeg kan godt lide, at artiklerne altid er meget gennemarbejdede og detaljerede. De er relevante for både nybegyndere og øvede. Bladet kommer omkring alle emner inden for havearbejde - både det spiselige, det der pynter, anlæggelse og vedligeholdelse. Jeg er i hvert fald meget glad for mine blade - de kan også sagtens læses igen."

Mette fra Fyn: 

"Jeg har lige modtaget HAVEN i postkassen i dag, og pludselig blev min dag bare 10 gange bedre. Jeg elsker at studere indholdet med en god kop kaffe i hånden. Er der gode tilbud i webshoppen? Hvad er temaet denne gang? Som havenovice lærer jeg en masse, og så er det jo skønt at holde haveglæden ved lige, mens vi venter på alt det, der er på vej derude - jeg elsker HAVEN."

Dorothy fra Sjælland:

"Det vil være nemmere at besvare spørgsmålet: Hvad kan du ikke lide ved magasinet Haven? Ingenting vil være mit svar.”

Maj-Britt fra Tønder:

"Et godt gennemarbejdet havemagasin for både nybegyndere og haveentusiaster. Haveskole inden for specielle emner, bl.a podning og køkkenhaven. I medlemskabet er der også faglig rådgivning og billig havearkitekt. Kan kun anbefales.”

Merete fra Sønderjylland: 

”Hvad er der at skrive? Måske det eneste tidspunkt, hvor jeg ikke er kontaktbar i et par timer, når der kommer blad i postkassen! Familien ved det, de sukker og giver hinanden der det blik... Hvad bruger jeg bladet til som haveejer? Opslagsværk, inspiration, ny viden, glemt viden. Her smides ikke nogen blade ud. De bliver kigget i jævnligt, især i vinterhalvåret, hvor der er mere tid til det.”