Gå til hovedindhold
Fra venstre: Karna Maj, Lars Lund, Lene Tvedegaard, Camilla Plum og Inga Bach.
Fra venstre: Karna Maj, Lars Lund, Lene Tvedegaard, Camilla Plum og Inga Bach.
Cph Garden 2019

For dig, der dyrker haven for at spise den

Hvis du er optaget af at dyrke haven som et spisekammer, hvor man høster til middagsbordet, så se her, hvad du kan glæde dig til ved Cph Garden 2019.
16. maj 2019

Havemennesker er forskellige, og det kan være helt forskelligt, hvad vi hver især går op i, men uanset hvilken tilgang du har til haven, så har Cph Garden noget at byde på.

Hvis du dyrker haven for at spise den...

Så må du ikke snyde dig selv for at høre Karna Maj fortælle om sin kærlighed til køkkenhaven eller Lars Lund, der fortæller om drivhuset. Og lyt med, når der er Gardentalk om at forstå sin jord med “jordekspert” og hortonom Bente Mortensen m.fl. Bliv guidet til de gode jordbærsorter, og få inspiration til, hvor du kan plante frugttræer og bærbuske, når hortonom Maren Korsgaard folder sig ud. Signe Voltelen kan gøre dig klogere på fermentering, og Lene Tvedegaard fra Gartneri Toftegaard fortæller alt, der er værd at vide, om krydderurter.

Måske tænker du på at kaste dig ud i en anderledes dyrkningsmetode, hvor man ikke forstyrrer jorden – så må du ikke gå glip af Bo Egelunds oplæg om at dyrke efter no dig-princippet. Med hortonom og ph.d. i planteforædling Inga C. Bach kan du blive klogere på klassiske og moderne forædlingsmetoder, og Charlotte Riis fra Pometet giver en introduktion til grundprincipperne inden for beskæring af de almindeligste frugttræer.

Mad på nye måder fra naturens spisekammer

Snapsemester Dan Schumacher fortæller om brugen af havens urter til snaps. Camilla Plum spiser farverne i køkkenhaven. Adam Engel laver saft og cocktails fra naturens spisekammer, der kan matche mad lige fra fiskeretter til desserter og endda kødretter. Syltedronningen Helena Grayston afholder workshop og fortæller om nye måder at sylte på. Bring staudebedet i spil i køkkenet som smagsgiver og krydderi v. Jakob Ørstrup fra Ø&KO. Og sammen med Adam Engel og Jakob Ørstrup kan du af friske råvarer og nysankede planter lave et lille måltid mad.

Showhaver, du ikke må gå glip af:

Se hele eventprogrammet her

Annonce

Bliv medlem og få rabat på din billet til Cph Garden

Prisen er 125 kr. pr. dag for medlemmer af Haveselskabet. Du sparer 75 kr, - og du kan købe op til 4 billetter til medlemspris.