
De sidste endivie i det sene efterår. Foto: Karna Maj
Artikel for medlemmer
Dyrk blade til en varieret salatskål
Mange bladgrønsager som rucola, orientalske bladgrønsager, endivie og mange flere kan bidrage til at give en mangfoldig og farverig salatskål. Se et stort udvalg her.
20. april 2017
Det er ikke kun de velkendte hoved- og pluksalater, der kan bruges i grønne salater. I køkkenhaven kan vi dyrke mange forskellige slags bladgrønt, som vi kan høste gennem en stor del af året og bruge i salatskålen. Dyrker man også under glas, kan man næsten høste grønne blade til salatskålen året rundt.
De mange forskellige slags salatafgrøder er ret lette at dyrke. Det er stort set kun at følge anvisningen på frøposen. For...
Vil du læse resten af indholdet?
Bliv medlem af haveselskabet og få adgang til en række artikler og medlemsfordele.
Allerede medlem? Log ind her
Giv HAVEN som julegave
Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.
