
De sidste endivie i det sene efterår. Foto: Karna Maj
Artikel for medlemmer
Dyrk blade til en varieret salatskål
Mange bladgrønsager som rucola, orientalske bladgrønsager, endivie og mange flere kan bidrage til at give en mangfoldig og farverig salatskål. Se et stort udvalg her.
Det er ikke kun de velkendte hoved- og pluksalater, der kan bruges i grønne salater. I køkkenhaven kan vi dyrke mange forskellige slags bladgrønt, som vi kan høste gennem en stor del af året og bruge i salatskålen. Dyrker man også under glas, kan man næsten høste grønne blade til salatskålen året rundt.
De mange forskellige slags salatafgrøder er ret lette at dyrke. Det er stort set kun at følge anvisningen på frøposen. For...
Vil du gerne læse med?
Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet
Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Allerede medlem? Log ind her