Gå til hovedindhold
Foto: Karna Maj
Foto: Karna Maj
Artikel for medlemmer

Dyrk spidskål året rundt

Det er let at dyrke spidskål, og du kan have friske spidskål i haven en stor del af året, hvis du sår flere gange. Her får du vores dyrkningstips.
Karna Maj - 
09. april 2019

Spidskål er nok den lækreste kål, du kan dyrke i din have. Den har tyndere og mere delikate blade end selv sommerhvidkål. Den kan anvendes i varme retter, men er også yderst velegnet at bruge i salatskålen. 

Spidskål vokser hurtigt til og fylder ikke så meget i havens bede. Den er også tolerant over for lidt nattefrost, så den klarer sig fint både til tidlig og sen dyrkning. 

Hvis du vil have spidskål så stor en del af året...

Vil du læse resten af indholdet?

Bliv medlem af haveselskabet og få adgang til en række artikler og medlemsfordele.
Annonce

Giv HAVEN som julegave

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.