Gå til hovedindhold
Langs indkørslen vokser akelejer og prydløg i et yndigt flot. Et par gamle buksbom og en gul klippet taks giver struktur og øverst er en duftsnebolle klippet som port over indgangen. - Fotograf: Marian Haugaard Steffensen.
Langs indkørslen vokser akelejer og prydløg i et yndigt flot. Et par gamle buksbom og en gul klippet taks giver struktur og øverst er en duftsnebolle klippet som port over indgangen. Foto: Marian Haugaard Steffensen.
Artikel for medlemmer

På besøg i en ægte cottagehave

Reportage fra Sophia, Bodil og Peter Gardners cottagehave, hvor nyttehaver og prydhave smelter sammen med ynde.
04. november 2016

Den uprætentiøse stemning gør, at man føler sig hjemme og godt tilpas så snart man har sat foden ind på den grusbelagte indkørsel. En ægte cottagehave, tænker man som udenforstående. Men egentlig var det ikke målet for familien, de har ikke styret efter nogen bestemt stil, men skabt haven ud fra de behov, muligheder og tilfældigheder, der bød sig.

Træer og buske er det eneste familien flotter sig med at købe. Til højre ses en gren af den gule tretorn, som lyser op i haven. - Fotograf: Marian Haugaard Steffensen.

Da Sophia, Bodil og Peter Gardner for næsten 40 år siden flyttede ind sammen med...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.