Gå til hovedindhold
Åben Have

Engelsk inspireret have

Haverum. Orangeri, spejlbassin, pavillon, pergola, terrasser. Bede i cottagestil med et væld af blomster.

Kaffe/Kage kan købes

Salg af planter fra haven

Deltager i Havefestival 2017
9. juli 2017
Se åbningstider nedenfor
Åbningstider 
9. juli 201711:00 til 16:00
Pris 
0
Medlemspris 
0
Beskrivelse af haven 

Haven er inddelt i rum som hver for sig byder på forskellige stemninger. Samlet udgør det en have i engelsk stil med græsplæne og cottageinspirerede blomsterbede. Bedene er tone i tone, de består af både buske, stauder, roser og sommerblomster og jeg arbejder meget med formerne. I forhaven leder en sti igennem pergolaen om til baghaven. Her finder man 2 terrasser i forskudt plan og udsigt til bedene. I forbindelse med den ene terrasse ligger et stort orangeri med tomater og agurker samt siddepladser. Bagerst i haven står en pavillon hvorfra man kan sidde og nyde spejlbassinet.

I slutningen af maj er det fine forårs løv på buske og stauder stadig friskt og lysegrønt og her blomstrer bl.a. prydløg, akelejer og forglemmigej, løjtnantshjerte og storkenæb. Især det hvid-gul-grønne bed fanger øjet, men jeg kan godt love oplevelser hele vejen rundt i haven. Jeg vil tilstræbe et lille plantesalg.

Adresse 
Frodesvej 53
2880 Bagsværd
Kontakt 
Lisbeth Nielsen

Få mere viden om din have

Find artikler om alle mulige haveemner, både havetips, praktiske vejledninger og inspiration til design og valg af planter.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet