Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Englands haver

Billedshow / foredrag, som tager udgangspunkt i de utallige haverejser til England, som Nina Ewald har været på.

Info

Hvornår 
26. oktober 201719:00 til 21:30
Pris 
70
Medlemspris 
40
Afdeling/kreds 
Lolland-Falster

DE SKØNNESTE ENGELSKE HAVER

Billedshow og foredrag, som tager udgangspunkt i de utallige haverejser, Nina Ewald har været på i årenes løb – fra syd til nord og lidt ind i Skotland. Briterne er vilde med deres haver og fylder dem med frodighed og fantasi. Ud over de ’store’ kendte haver og parker, har Nina besøgt en lang række private haver af vidt forskellig karakter: små og store – sirlige og vilde – traditionelle og modernistiske. Til denne aften har Nina plukket de bedste til en broget buket og inviterer med på besøg i både klassiske haver med blomsterpragt uden lige – og i haver, der skal ses som utrolige installationer, hvor natur og have smelter sammen til ét. Nina tør godt love, at der er overraskelser i vente!

OM NINA EWALD

Nina Ewald er en erfaren og passioneret havejournalist og fotograf, som har udgivet en lang række havebøger. Hun skriver for både danske og udenlandske magasiner og er desuden en meget anvendt foredragsholder. Hun samler inspiration og viden bl.a. på haverejser, samt på besøg i private haver og udstillinger. Hun sidder i Haveselskabets hovedbestyrelse, samt i bestyrelse for Frederiksberg afdeling.

 

Adresse 
Foredragssalen, 1. sal - Biblioteket
Rosenvænget 17
4800 Nykøbing F.
Kontaktperson 
Lene Andersen
61995280

Tilmelding ikke nødvendig

Giv dig selv en romantisk gave

Stort tema om romantiske haver. Forkæl dig selv med magasinet HAVEN og få et par rosenhandsker og en håndcreme med som ekstra gave.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet
Tilbage til alle afdelinger

Vælg afdeling eller kreds