Gå til hovedindhold
Fra Cph Garden 2019

Er du nysgerrig på, hvad fremtiden bringer?

Hvis du synes, at fremtidens have er mest interessant, så se her, hvad du kan glæde dig til ved Cph Garden 2019.
20. maj 2019

Havemennesker er forskellige, og det kan være helt forskelligt, hvad vi hver især går op i, men uanset hvilken tilgang du har til haven, så har Cph Garden noget at byde på.

Cph Garden foregår fra 20. til 23. juni 2019 ved Marbækstien i Ballerup, hver dag fra kl. 10 til 18.

Hvis du interesserer dig for fremtidens have...

Hvordan ser haven ud i fremtiden, hvordan kan vi gøre tingene på nye måder, og er havearbejde overhovedet sundt? Hør landskabsarkitekt Signe Moos og trendforsker Louise Byg Kongs-holm fra pej gruppen tale om havens betydning i fremtiden. 

Foto: Flickr

Eller lyt med, når landskabsarkitekt Helle Nebelong, der er specialist i sansehaver, Shila Samuelsen, der er havefysioterapeut, og Dorthe Varning Poulsen fra Københavns Universitet, der forsker i sammenhængen mellem natur og mennesker, taler om, hvorfor det er sundt at gå i haven.

Eller hvad med at deltage i workshoppen, hvor hortonom Helle Haugaard viser, hvordan man nemt og hygiejnisk kan dyrke mikrogrønt. Kig også med, når Persille Ingerslev viser, hvordan du kan gendyrke afgrøderne og dermed høste af dem flere gange. Og byboere kan lære, hvordan man dyrker grønt i byen ved at tage vindueskarmen og altanen i brug. Husk også at lægge vejen forbi trendzonen for at se alt det nye.

Et kik over hegnet

Kom og se den unge, nye havedesigner, Emilie Bausagers inspirationshave “Over the fence”, hvor hun leger med et transparent hegn af farvet glas, der vil kaste lys og farve over haven. Læs mere om "Over the Fence".

Tegning af showhaven "Over The Fence"

Showhaver, du ikke må gå glip af

Annonce