Gå til hovedindhold
Artikel - For medlemmer

Får du det rigtige nyhedsbrev?

Som medlem får du en særlig udvidet udgave af vores nyhedsbrev "NYT FRA HAVESELSKABET - FOR MEDLEMMER" med ekstra meget haveguf - hvis vi altså har din emailadresse.
11. januar 2019

Siden september 2018 har vi haft to forskellige udgaver af vores nyhedsbrev:

  • En særlig udgave for medlemmer, som hedder "NYT FRA HAVESELSKABET - FOR MEDLEMMER", og
  • En gratis udgave for de, der (endnu) ikke er medlemmer, som blot hedder "NYT FRA HAVESELSKABET".

Begge udgaver rummer aktuelle tips og inspiration til haven, men i "NYT FRA HAVESELSKABET - FOR MEDLEMMER" er der ekstra meget haveguf fx særlige artikler og omtale af tilbud, der er forebeholdt vores medlemmer.

Som medlem får du automatisk den rigtige nyhedsbrev - hvis vi altså har din emailadresse i vores medlemsystem.

Får du det forkerte nyhedsbrev?

Hvis du er medlem og får den forkerte udgave af nyhedsbrevet, altså den der blot hedder "NYT FRA HAVESELSKABET" i titlen, er det formodentlig, fordi vi ikke har registreret din mailadresse i vores medlemsystem. Eller fordi vi har registreret en gammel mailadresse, som du ikke længere bruger.

Du kan nemt sende os din (nye) email og dermed få "NYT FRA HAVESELSKABET - FOR MEDLEMMER ved at udfylde den formular, du finder her.

Få magasinet HAVEN

Vi skyder det nye haveår i gang med stort tema om havedesign, der virker, og en reportage fra en vidunderlig have med 300 georginesorter. Lær at pode syren, få en guide til at dyrke peberfrugt, et beddesign til et skønt staudebed i grus - og meget mere.