Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Fantasilater

Fantasilater - Eventyrlige blomstersalater

Info

Hvornår 
1. februar 201819:00 til 21:00
Pris 
60
Medlemspris 
40
Afdeling/kreds 
Skælskør/Hashøj

Hvad er en Fantasilat? Aiah Noack indleder sin bestseller-bog om Fantasilater med ordene: ”En Fantasilat er som et festligt, spraglet og livsbekræftende stykke af Guds natur samlet i én salatskål. Smagen er som at gå til koncert med et kæmpemæssigt symfoniorkester, hvor tonerne udspiller sig i mundhulen som en eksplosion af smag, friskhed, nuancer og dejlige overraskelser. Hver mundfuld er forskellig. Hver mundfuld er fantastisk!”.

Kom og hør hvilke blomster som er spiselige og nemme at dyrke i et bed i haven. Hør også om hvordan man fremstiller og designer en Fantasilat med masser af blomster og bladgrønt fra haven og naturen. Hør også mere om navne, smag, historie, dyrkning, opskrifter og blomster som mad.

Aiah medbringer sin nye bog om fantasilater der kan købes signeret. Hun vil også medbringe forskellige frø så vi alle sammen kan komme i gang med nye spændende afgrøder til forårets salatskåle.

Arrangementer er et samarbejde mellem Haveselskabets lokale afdeling og personaleforeningen på Forskningscenter Flakkebjerg

Adresse 
Forsøgsvej 1
Forskningscenter Flakkebjerg
4200 Slagelse
Kontaktperson 
Magnus Gammelgaard
22283347

Tilmelding ikke nødvendig

Giv dig selv en romantisk gave

Stort tema om romantiske haver. Forkæl dig selv med magasinet HAVEN og få et par rosenhandsker og en håndcreme med som ekstra gave.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet
Tilbage til alle afdelinger

Vælg afdeling eller kreds