Gå til hovedindhold
Artikel - For medlemmer

Find dit medlemskort

Fra januar 2019 kan du finde dit medlemskort her på hjemmesiden. Det kræver kun få klik.
03. januar 2019

Som noget nyt kan du finde dit medlemskort på vores hjemmeside. Det giver dig mulighed for at have kortet med dig på din smartphone. Du kan også printe det ud på papir, hvis du foretrækker dette.

Hvis du ikke selv har mulighed for at printe medlemskortet eller har brug for et login til hjemmesiden, så hjælper Medlemservice gerne. Du kan kontakte Medlemservice på telefon 45 93 60 00 eller mail: medlem@haveselskabet.dk

Her finder du medlemskortet:

  • Hvis du ikke allerede er logget ind på hjemmesiden, skal du først gøre dette ved at klikke på "LOGIN" i topmenuen her på siden. Herefter lander du automatisk på siden, hvor du finder dit medlemskort.
     
  • Hvis dit navn står i topmenuen, så er du allerede logget ind. Så skal du klikke på dit navn og derefter vælge ”Min side”, hvorefter du kommer til siden med dit medlemskort.
     
  • Hvis du vil printe dit medlemskort skal du blot klikke på teksten ”Print medlemskort” under medlemskortet. Du kan også vælge at vise medlemskortet direkte fra din smartphone eller tablet.

Nb! Udløbsdatoen på kortet ændres automatisk, når vi registrerer din næste indbetaling.

Få magasinet HAVEN

Vi skyder det nye haveår i gang med stort tema om havedesign, der virker, og en reportage fra en vidunderlig have med 300 georginesorter. Lær at pode syren, få en guide til at dyrke peberfrugt, et beddesign til et skønt staudebed i grus - og meget mere.