Gå til hovedindhold
Fra Cph Garden 2017. Foto: Niels Ole Dam.
Fra Cph Garden 2017. Foto: Niels Ole Dam.
Artikel - Cph Garden 2017

For første gang i Danmark

Det var en kæmpe oplevelse at være på Cph Garden 2017 i Valbyparken og opleve det første rigtige haveshow i Danmark.
Gusta Clasen - 
21. juni 2017

Fra 21. til 25. juni 2017 afholdt Haveselkabet sammen med SILVAN det første store danske haveshow Cph Garden 2017 sted i Valbyparken. Her var alt, hvad der kunne krybe og gå indenfor havebranchen samlet til fem forrygende havedage.

Udstillingshave for TagTomat og Champost. Foto: Niels Ole Dam.

Der var virkelig blus på haveglæde. Her får du en lille stemningsrapport fra den første dag på Cph Garden 2017.

Fra Dorthe Kvists showhave "Vidunderlig urban oase". Foto: Niels Ole Dam.

Oplev otte fantastiske showhaver

På Cph Garden kunne du opleve otte showhaver, der er skabt af nogle af Danmarks allerbedste havedesignere. Det er lidt af en sensation, for det er første gang nogensinde, at du kan opleve showhaver, som dem vi kender fra de engelske haveshows, her i Danmark.

Havedesignere bag de otte haver har i den grad taget udfordringen op og har skabt otte fantastiske haver, som du kun kan opleve, hvis du besøger Valbyparken i denne uge.

Showhaverne blev i går vurderet af en professionel jury, som har kåret de tre bedste haver, som har fået guld, sølv og bronze. Læs mere om vinderhaverne her

Få inspiration og bliv klogere 

På Cph Garden kunne du også finde Scenen, Taleteltet og syv forskellige Værksteder med titlerne: "Spis og drik haven", "Dyrk haven", "Nørdehjørnet", "Prydhaven", "Kreahaven", "Jord i haven" og "Minihaven". Her kunne man møde en masse spændende havefolk og kloge hoveder, og få masser af inspiration og viden.

Fra Værkstedet Spis og drik haven. Foto: Niels Ole Dam.

Fra Scenen. Foto: Niels Ole Dam.

Stor udstilling af planter og havegrej

På Cph Garden kunne man opleve 12 udstillingshaver og besøge over 150 udstillere, som viste alt det bedste indenfor planter og grej til haven, så det var svært at holde dankortet i ro.

Vinderhaven. Foto: Niels Ole Dam.

Fra specialforeningernes store telt. Foto: Niels Ole Dam.

På festpladsen kunne man i et stort telt møde nogle af de mange specialforeninger, vi har i Danmark, bl.a. Rosenselskabet, Dahliaselskabet og Pæonselskabet.

Og i Haveselskabets telt kunne man stille spørgsmål til eksperterne fra Haveselskabets Rådgivning og købe bøger og havegrej, som vi normalt har i vores webshop.

I Medlemsteltet kunne medlemmer af Haveselskabet slappe af i lidt roligere omgivelse, få noget koldt at drikke og få en snak med Haveselskabets havearkitekter.

Læs meget mere om Cph Garden

 

Cph Garden præsenteres i samarbejde med Silvan

SILVANs logo

 

 

 

Så er foråret her for alvor!

Giv dig selv 5 numre af Danmarks bedste havemagasin HAVEN for kun 345 kr. - eller giv HAVEN til én, du holder af. Lige nu får du en ekstra gave med.