Gå til hovedindhold
Artikel for medlemmer

Forår på Ærø

I HAVENS septembernummer 2021 kunne du læse om Mette Stjernholm og Thomas Hansens fantastiske sensommerhave på Ærø. Her besøger vi haven i foråret, som begynder tidligt på Ærø. Vintergækker og juleroser sætter gang i haven allerede i januar, i februar blomstrer tæpper af krokus, og mens haven i april står i fuldt flor med narcisser og tulipaner under blomstrende træer, har Mette og Thomas tilføjet endnu et fint element i haven.
Tekst: Marian Haugaard Steffensen, agronom og haveskribent. Foto: Mette Stjernholm, haveejer og Marian Haugaard Steffensen, agronom og haveskribent. - 
17. august 2021


For ikke at træde i alle spirerne fra de tidlige forårsblomsterløg klipper Mette stauder og græsser ned i løbet af vinteren og luger bedene igennem.

I Mette og Thomas store have, er der næsten ingen pauser. Allerede i januar blomstrer kejserbusk og troldnød, og spidserne fra de mange vintergækker kigger frem mellem juleroserne, som står i fuldt flor. Næsten samtidig blomstrer påskeklokker i det milde vejr, og inden længe giver...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.